Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Jeg liiiider!

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Re: Jeg liiiider!

juli 4 2023 - 07:15
Direkthet er velkomment her, bare jeg skjønner at det er aksept og respekt for de faktiske problemer. Det er mange som ikke har det. Selv relativt velmenende folk

Det er fint å høre at du ikke har problemer med selve problemstillingen. Desverre er det ikke et behov som kan løses på andre måter.


Avatar

Re: Jeg liiiider!

juli 4 2023 - 12:19

Vi har sett dette så mange ganger før, trådstarter med de stadig skiftende brukernavn påkaller hjelp på denne siden, for så å slakte på ufine måter gode folks forsøk på å hjelpe. Den som forsøker å hjelpe blir den som til slutt ber om unnskyldning da en har fått en helt urimelig skyllebøtte over seg. Trådstarter finner noe ved det som er skrevet som hen kan bore i og kritisere. Det er som at det er en sykdom i seg selv. Det kan godt være at det er det, men da er vel legen bedre å be om hjelp. Men der får en kanskje ikke den ønskede respons?

Dette er en side for vanlige folk som selv har sine problemer. Det er ikke en side hvor fagfolk svarer så en kan forvente dertil faglig kvalitet i svarene som kommer.

Denne siden brukes som en slags anonym sosiale medier-side for noen få og som slenger ut av seg det utroligste til tider. De fleste andre innlegg her drukner i disse storbrukerne, og fokuset her blir negativt og noe en orker bare i korte stunder om gangen.

Nå drar jeg en tur på stranda, så dere får ha en god dag alle sammen!
Avatar

Re: Jeg liiiider!

juli 4 2023 - 17:39
Gode folk er selvopptatte vesener som alle andre. Inntrykket av det selvgode i gode mennesker forsterkes bare når det insisteres på hvor gode de er. Og når de kommer inn i tråder for å kritisere trådstarter med selverklært rettferdig grunn. De gode eller positive budskapene er ofte pakket inn i et virkelighetssyn som nedrangerer andres problemer. Det er lett å lire av seg noen typiske positive gloser uten å ta den andre på alvor, eller ha en genuin respekt.

Så hvorfor skal jeg nødvendigvis legge meg flat for alle forsøk på å "hjelpe"?

Når det er sagt så har jeg allerede sagt at jeg kunne reagert mindre negativt på Drømpårøm. Deg derimot, Srubborn, vi får se ved neste korsvei
Avatar

Re: Jeg liiiider!

juli 4 2023 - 20:24
"Når det er sagt så har jeg allerede sagt at jeg kunne reagert mindre negativt på Drømpårøm. Deg derimot, Srubborn, vi får se ved neste korsvei"

Skal det liksom være en trussel?
Avatar

Re: Jeg liiiider!

juli 4 2023 - 20:37
Ja, en voldsom trussel om å muligens ikke svare deg så pent.
Avatar

Hmmm

juli 4 2023 - 20:56
Srubborn hvor er trusselen?
Avatar

Re: Jeg liiiider!

juli 4 2023 - 20:58
G:

Hvorfor skal du bruke denne siden til å være bevisst slem med andre?
Avatar

Srubborn

juli 4 2023 - 21:02
Ingen som er slemme mot hverandre her.Skjønner ikke hvor du har det fra.Det er mye uenighet og forskjellige synspunkter.Det er jo ikke det samme som å være slem.
Avatar

Re: Jeg liiiider!

juli 4 2023 - 21:17
Fordi jeg er en ganske bevisst person. Andre ser ut til å foretrekke ubevisst slemhet. Synes du jeg skal svare bare på dine premisser for å være grei?

Takk, mrs. Jeg vil vel si det er en dose slemhet i de fleste, og det er vanskelig å si akkurat hvor den bidrar.

Jeg vet bare det at det er ikke nødvendigvis riktig å bare være 100% snill. Tror også at folk ofte lider av en illusjon når de tror at de er bare snille. Andre tror de er slemme og er blant de snilleste. Strever kanskje livet av seg for å være snille mot andre, og føler seg fortsatt slemme
Avatar

Re: Jeg liiiider!

juli 4 2023 - 21:34
Da håper jeg at admin og andre som måtte ha ansvar fikk med seg den bekreftelsen fra brukeren Giverofnoshit. At hen bevisst vil være slem mot andre brukere her.

Det er fint mrsfreak1983 at du synes at det å ha forskjellige synspunkter ikke er å være slem, for dette har vært diskutert her før. Så lenge en uttrykker dem innafor grensene, vil jeg tilføye.

Noe ut over dette gidder ikke jeg å bruke en kalori på å diskutere med noen som skriver så bånn i bøtta som en ser fra G.. her.
Avatar

Re: Jeg liiiider!

juli 4 2023 - 22:49
Jeg regner også med at Admin ser Srubborns ubevisste slemhet i hens iherdighet etter å demonisere andre brukere og glorifisere seg selv. Hvis ikke får dem bare arrestere meg
Til forsiden