Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Jeg holder ikke ut!

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Jeg holder ikke ut!

nov 16 2021 - 11:23
Hei.
Jeg er i midten av 20-årene. Jeg finner absolutt ingen glede i hverdagen. Alt er bare et eneste stort ork å bruke energi på. Jeg føler jeg sliter mye med konsentrasjonsproblemer, mye vondt i hodet, føler jeg aldri klarer å være til stedet lenger, at jeg drukner i tankene mine og er mye engstelig, urolig og nedstemt.

Jeg har vært hos fastlegen og prøvd å få til en plass på dps, men ble avvist der. Vi prøvde så et annet sted, men der var ventetiden på 9 måneder!

Det er slitsomt å være på jobb, hjemme og bare våken generelt, er egt slitsomt. Liker best å sove. Jeg sover så mye jeg kan, for da føler jeg at jeg får en pause. Jeg trener regelmessig, syns det hjelper litt på humøret, men ikke sånn veldig masse.

Jeg har ingen venner, kjæreste og snakker knapt med familien min. Har vært mye borte fra jobb i det siste, trives ikke så godt der heller. Kan nav hjelpe meg med å finne ny jobb? Jeg føler ikke at jeg klarer det selv, for jeg har sosial angst. Jeg fikk mye tilrettelagt på skolen, men nå må jeg gjøre alt selv virker det som.
Hjelp :/
Avatar

Re: Jeg holder ikke ut!

nov 16 2021 - 19:18
Nav skal absolutt kunne hjelpe med å finne annet arbeid, men du må regne med å ha solide grunner for å be om å få dekket eventuelle kursavgifter/utdanning
Til forsiden