Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Jeg har funnet stedet

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Jeg har funnet stedet

sep 28 2020 - 21:15
Etter mange år hart jeg for første gang lett etter et sted. Jeg har aldri tenkt over det før men idag så ville jeg finne et sted.

Jeg gikk gjennom skogen og fant et fint sted. Det var et fint vann i nærheten og lyden av skogen var veldig innbydende. Det sto et fint tre i en åpning der og jeg kom fram til at det var perfekt.

Nå tenkter jeg egentlig bare over hva det er jeg burde gjøre før noe annet.
Avatar

Det finnes en løsning

sep 28 2020 - 21:34
Hei, det kan være stunder i livet som er for tunge til å være alene i. Jeg håper du kan ringe oss på hjelpetelefonen nr. 116 123 og prate med oss. Selv om det kan se mørkt ut, så er det en lysning i fremtiden. Ta det første skrittet sammen med oss.
Avatar

Re: Jeg har funnet stedet

okt 2 2020 - 10:32
Jeg skulle ønske jeg fant stedet mitt også.
Avatar

Hei

okt 4 2020 - 06:07
Is just a bad day..or bad weeks..But not a bad Life.Det finnes lys i mørket,bare man beveger seg mot lys..dvs prøve endre tankemønsteret..som holder deg i mørket?Uansett hva orsaken kan vare..tankene dine bør du granske og se til at det er mange tanker som man tenker Om seg selv som ikke er sanne..? Dvs skap en forandring av tanker og din indre dialog?)..Change the «melody» of your sad thoughts to a cheerfull melody ?Lettere sagt en gjort..men å se seg selv utenfra tristheten og prøve stå opp for seg selv..og endre tankegangen ..negative tanker skaper negative følelser.Disse negative tanker er oftest usanne og skapt av depresjonen som sniker seg..Ta knekken på depresjonen..gjennom å finne måter å endre tankegangen,mosjon og fysisk aktivitet,legebesøk og terapi?Du er verdifull !:)Stå opp for deg selv!:)
Til forsiden