Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Jeg fortjener ikke å spise eller drikke

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Jeg fortjener ikke å spise eller drikke

april 3 2021 - 14:52
Våknet 10 minutter etter at jeg skulle ha vært på plass på jobb og åpnet butikken. Jeg hater meg selv så sykt mye for å være så ubrukelig. Kommer sikkert til å miste jobben nå, også. På grunn av dette har jeg fått for meg at jeg verken fortjener å spise eller drikke. Å ikke spise går greit, men er allerede veldig tørst. Er det noen måte jeg kan overbevise meg selv på at det er lov å drikke vann?
Avatar

Re: Jeg fortjener ikke å spise eller drikke

april 3 2021 - 14:57
I et liberalt samfunn er det juridiske rettigheter og ikke sosiale normer som avgjør rett og galt. Og det finnes ingen lov som nekter deg å drikke vann. Overbevist nå?
Avatar

Ferskvann er fornybart

april 8 2021 - 15:59
Hei - så mye ferskvann vi i fornybare Norge produserer, så kan du som trolig bidrar til slik vannforvaltning drikke så mye du vil. Greit å bo i et land med fjell, så får vi nok nedbør - og dermed drikke så mye som du trenger.
Avatar

Re: Jeg fortjener ikke å spise eller drikke

april 8 2021 - 16:48
Også?

Hvorfor skal du bry deg om vann er fornybart eller ikke?

Til syvende og sist spiller det ingen rolle for deg hva som er galt i denne verden, ettersom du kommer til å forlate den, og aldri se den igjen om +-50 år. Det eneste som burde være viktig for deg da, er at du har det bra de få årene du får være her.

Avatar

Hei

april 8 2021 - 17:47
Angststan han skal forklare alt dette for oss andre på dettte forumet for vi vet ikke nok vi har ikke kunnskap nok.Derfor går han slik i tråder og belærer oss andre.
Til forsiden