Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Jeg er så sliten og lei

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Jeg er så sliten og lei

nov 3 2020 - 04:37
Jeg er så sliten og lei. Føler ikke livet mitt er på vei noen sted og jeg sliter skikkelig med motivasjon for noe som helst... Eksamen nærmer seg og istedenfor å bruke detta hakvåret på skolen og lesing sånn som jeg burde så har det gått til detta. Våken lenge på nettene å være lei meg og tenke på alt sammen. Jeg har prøvd å hinte til foreldrene mine at jeg sliter, men virker ikke som de catcher det helt. Føler at de tenker på det som at jeg mere bare syns skolen er vanskelig. Jeg greier ikke å si det rett ut til de... jeg har prøvd, men ordene bare stopper i munnen min.
Avatar

Re: Jeg er så sliten og lei

nov 3 2020 - 11:18
Hei

Jeg synes det er enklere å ordlegge meg med å skrive. Hva med å skrive ned hva du tenker og føler om hvordan du har det og la foreldrene dine lese det? Eller du kan viste innlegget ditt her, kanskje det kan hjelpe med praten og forståelsen?
Avatar

Re: Jeg er så sliten og lei

nov 4 2020 - 18:04
Hei!

Du er ikke alene. Det å være sliten og lei og føle at livet ikke er på vei noe sted er skikkelig kjipt. Når man har det vanskelig så kan det gå utover mye annet i hverdagen. I stedet for å bruke tiden sin på å feks. øve til eksamen, så går all tiden til det som er vanskelig. Og det er ikke rart, for det vanskelige kan ofte ta overhånd.

Som Augustino78 skriver over her så tenker jeg også at det å skrive ned hvordan du har det og la foreldrene dine lese det, det kan være en god ting. Kanskje det gjør at de forstår hvordan du virkelig har det? Jeg synes det er veldig vanskelig å se folk i øynene og fortelle de hvordan jeg har det, derfor skriver jeg det heller ned på et ark og gir det til de.
Til forsiden