Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Jeg er lei

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Jeg er lei

jan 8 2017 - 16:30
Jeg er så lei av å måtte vente. Er lei av å ha det sånn her. Jeg er lei av å verken bli hørt, sett eller forstått enda så mange ganger jeg har skreket ut i smerte. Jeg orker rett og slett ikke vente lenger. Det nytter ikke å dele ut håp og fine ord om at jeg skal få hjelp, men bare ikke enda. Det er alltid et men. En simpel unnskyldning på hvorfor det ikke går denne gangen heller. Ser dere ikke at jeg sliter? Skuldrene heiser seg opp, huden blir grå og matt, mens de en gang vakre øynene blir tomme, rødsprengte og omkranses av en blå og voksende ring. Den vokser for hver dag som går, og for hvert utallige løfte som brytes.
Jeg vet ikke hvordan jeg skal bli frisk, men jeg har da prøvd å gjøre noe. Det tok 4 år fylt med nedstemthet, fortvilelse og andre vansker før jeg turte å ta kontakt med helsestasjonen og deretter helsesøster. Jeg gjorde dette i håp om at ting faktisk kan bli bedre. At andres hjelp skal kunne være løsningen på det jeg ikke klarer å ordne opp i selv, men jeg tok feil. Alt de ga meg var falske håp og tomme ord. Opplegg som skulle iverksettes, men som hele tiden ble utsatt. De skulle kalle meg inn, men det ble glemt. Jeg tok kontakt på nytt, og fikk nye løfter om hjelp, men igjen ble jeg glemt. Hva er det de tror at de driver med?
Jeg føler meg hjelpeløs og vet ikke hvem jeg skal vende meg til, eller hvem eller hva som kan hjelpe meg. De jeg satte min lit til har brukt et halvt år på å bare surre det til, mens problemene mine bare forverres. Enda et halvår har gått bort til å bli ødelagt av de psykiske problemene, og de falske håpene som sakte men sikkert ble knust har ikke akkurat bedret situasjonen. Jeg orker det rett og slett ikke mer. Jeg er lei.
Jeg er rett og slett lei.
Avatar

Re: Jeg er lei

jan 15 2017 - 15:13
Hei, ukjent1999. Det høres utrolig frustrerende ut. Når du er modig nok til å ta skrittet til å be om hjelp, er det veldig svakt av helsepersonell å ikke evne å følge opp.

Av det du skriver, er det ganske åpenbart at du er oppegående og reflektert. Det føles iblant som et tveegget sverd, når man sliter psykisk, men jeg velger å tro at det er positivt, med tanke på å evne å forstå sin egen situasjon og kommunisere det til omverdenen. Selv om det kan være fryktelig vanskelig.

Siden det virker som om helsestasjonen og helsesøster har sviktet, foreløpig, har du snakket med noen andre? Hva med lege, familie, venner?

Jeg er selv i den situasjonen at jeg venter på hjelp, og systemet kan føles ganske tungrodd. Jeg opplever også at situasjonen har blitt forverret mens jeg har ventet, men man kan jo ikke gjøre annet enn å prøve.

Håper du har en fin helg :)
Avatar

Vente på behandling

feb 11 2017 - 00:14
Leit å høre at noen ikke får hjelp med en gang når en trenger det. Som helsepersonell kan jeg bare håpe at vi jobber og utviklet oss. Vi er alle bare mennesker og det er viktig å være åpen og hjelpe hverandre.
Hva trengs i en slik venteperiode? Hva trenger dere å høre?
Avatar

trist....

feb 13 2017 - 18:08
å høre at du ikke har fått den hjelpen som du trenger. Og som du har blitt lovet. Det skal jo ikke være slik....
Til forsiden