Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Jeg er lei av livet

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Jeg er lei av livet

okt 22 2021 - 00:14
Jeg prøver og føle meg bra i hverdagen, ordne meg, sminke meg. Gjøre det bedre. Men det leder bare til at jeg er ukomfortabel, håret mitt er for stramt, jeg kan ikke røre fjeset mitt. Jeg ender opp med å ta alt bort da jeg blir lei. Lei av å aldri føle meg bra, lei av å aldri ha det bra. Lei av alt alt blir bare negativt. Lei av at når jeg prøver å gjøre noe jeg liker så failer jeg eller jeg ender opp med å bare tenke negativt om alt sammen og gir opp. Jeg er lei av livet.
Avatar

Re: Jeg er lei av livet

okt 22 2021 - 20:01
Hei, jeg kan kjenne meg veldig igjen i alt du skriver, og det både høres og er utrolig tungt når man føler det sånn. Du må ikke gi deg, det er det viktigste, du er sterkere enn du tror. Hvis du vil kan vi snakke sammen om det vi går gjennom, eller jeg kan hvertfall høre på hvordan du har det<3
Avatar

Re: Jeg er lei av livet

okt 26 2021 - 22:07
Bytt tanken med jeg er glad i livet..og prøv å smile og finne små grunner som gjør deg glad..Tim og med den banale tingen. at du føler deg ukomfortabel med håret eller sminken..Tenk så banalt at en «bagatel» kan få deg føle det du føler..Tillat deg selv å ha en indre dialog som ser kritisk på de negative tankene du har..og vær ed den omstillingen mot de at de ikke er sanne og vær «komuskk» mot de.. du må le de bort og erstatte de med gode tanker.Det heter kill your ants(automatisk negative thoughts)..Gå turer i frisk luft,les en bok,lær deg noe nytt og prøv å skifte fokuset ..på luver er bra ..det er meg som skal gjøre den bra..da må jeg ikke være passiv og overgitt de negative tanker og passivitet..Det finnes mange ting på nettet som kan gi deg verktøy hvordan du gjør små fremskritt..Kunnskap om det er alpha og omega.Kjekk facebooksiden lev sterk,ta lederskap i ditt liv.Klem og gi ikke opp deg selv.Det er du og bare du soom kan forandre dine tanker ..og gjøre justeringer for å ha et bedre hverdag.:):)Du må være din beste venn og støtte deg selv med gode tanker og god indre dialog akkurat pp samme måte som du skulle støtte en god venn.:)
Til forsiden