Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Jeg er en depresjon

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Jeg er en depresjon

okt 5 2016 - 16:48
Hei!

Jeg skriver dette kun for å ha noe å gjøre, for så lite har jeg å bruke tiden min på.
Jeg sitter foran min kjære Macbook Pro, noe jeg ellers gjør flere timer av døgnets 24. Jeg er innlagt, fordi jeg ble vurdert som psykotisk og dypt deprimert. Jeg vet ikke om jeg skal tro på det legene sier, jeg føler meg jo ikke deprimert, det er kun jeg som later som om jeg er deprimert. Men det er jo kun vanlig depresjons-snakk og tankegang.

Hvordan vil du beskrive en som er deprimert? Jo, de har vanskeligheter med å stå opp av sengen, de gjør og sier kun ting de føler seg komfortable med. De gjør ikke noe nytt, fordi de er deprimerte. De føler seg ubrukelige, dumme, stygge, lite verdt og alt det der. Stakkars de deprimerte, det høres jo helt forferdelig ut. Tenk deg hvis alle de tankene som kommer til hodet hos en deprimert faktisk stemmer 100%? I mitt tilfelle er det det. Bortsett fra det med å være stygg, det er reelt om 10-15 år.

Jeg er ikke smart. Jeg er ikke særlig sporty. Jeg har ingen venner. Jeg har alltid kastet bort tiden min på dataspill. Jeg har et dårlig forhold til familien min. Jeg er elendig sosial. Jeg har ikke jobb.

Du tenker helt sikkert: "Du er jo deprimert når du ser på livet ditt sånn som du gjør nå!", "Jeg er deprimert og kjenner meg igjen i så mye av det du tenker, du MÅ jo være deprimert?"

Svaret er fuckings nei.

Jeg har aldri hatt en god venn, derav lite utviklet personlighet.
Ikke særlig sporty, 190cm høy og veier 65kg.
Brukt ekstremt mye tid på dataspill, derav dårlig sosial, og ingen venner.
Har ikke jobb fordi jeg er "deprimert".

Jeg er innlagt fordi jeg er den jeg er, og det er ganske sykt.

Takk for at du leste enda en klage på denne nettsiden.
Avatar

Hei

okt 14 2016 - 00:40
For meg så virker det mest som du egentlig bare faller litt utafor det typiske A4 livet.. Og når en ikke har så stor bekjentskapskrens så er det vel lett å kun falle tilbake på spillingen også- for det kan man lett gjøre alene og attpåtil samtidig "få rømt litt bort" fra diverse tanker.. Hadde nok vært litt sunt med et par andre interesser også, men det kanskje du innerst inne også har?;) Trist å høre du har blitt innlagt.. Men prøv å ikke tenk så negativt om deg selv- og familien din..den er det ikke du som har valgt selv. Kan sikkert velge litt selv hvor mye kontakt du ønsker med dem også.. Er du veldig sliten og lei en dag så dropp dem..så får du heller besøke de en dag du er litt mer klar igjen for det. Hvem vet..det kan jo hende du kan bli litt kjent med noen gjennom sidene her også? - og kanskje noen med litt av samme interesser som deg? Like barn "leker" også best mange ganger... Uansett så ønsker jeg deg lykke til videre, og at du ikke skal være så "streng" mot deg selv!;)
Til forsiden