Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Jeg blir bare så sinnsykt sliten

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Jeg blir bare så sinnsykt sliten

juli 4 2016 - 22:59
obs; lar tankene flyve vilt.

Jeg vet ikke hvor jeg skal gjøre av meg. Har ikke vært meg selv på nesten 2 år. Livet går i opp- og nedturer. Hadde nylig en opptur, men noe jeg tror og håper blir min siste - for hver gang det går opp, så går det alltid ned igjen. Langt ned.
Jeg er ensom, bor for meg selv og klarer ikke snakke med vennene mine da de ikke tar problemene mine alvorlig nok.
Har nylig hatt en liten flørt, og ting så til å gå fremover, helt til da vedkomne for en ukes tid siden sluttet helt å snakke med meg etter et par fantastiske uker med latter og glede. Men, sånn er det alltid. De kjører meg rett ned én etter én. Som om jeg skulle være ei filledukke det bare er å kaste rundt.
Idag har dagen gått forbi i et tåkesyn av tårer og tung pust. Angst for å leve, og angst for å dø. Ønsker å få smerten innvendig til å forsvinne. Jeg er konstant lei meg, og klarer ikke tanken på jobb i morgen. Tanken på å møte mennesker og låse opp døra og gå ut er tung. For et par dager siden var jeg hjemme hos mamma, og der møtte jeg hun på vei langt ned i flaska før kl12 en lørdagsmorgen. Det gjør meg heller ikke lettere til sinns, når jeg ikke klarer å forstå hva hun sier pga all alkoholen.
Livet er tungt. Ingen tar kontakt, og jeg klarer ikke ta kontakt med andre. Jeg klarer såvidt å dra meg fra senga og bort til sofaen. Hver gang jeg rører en muskel så strømmer tårene på. Jeg blir bare så sinnsykt sliten.
Avatar

Hei Sinolita

juli 5 2016 - 12:44
Uff, det der høres ikke bra ut. Venner som ikke tar problemene dine alvorlig, er ikke egentlig venner. Kanskje du kan finne noen andre? Har du tenkt at du kan flytte til et annet sted og begynne på nytt?
Avatar

Føler med deg

juli 5 2016 - 14:45
Jeg føler med deg, Sinolita. Jeg kjenner heller ikke lenger igjen meg selv. Det at jeg ikke klarer å være meg selv, har hindret meg i å ta kontakt med andre mennesker.

Det er triste for meg er ikke å møte andre mennesker, det triste er at man ikke vil vise til andre at man har det dårlig. Har selv hatt en flørt som ikke endte så bra, og jeg fant ut hva grunnen var. Jeg fikk en skikkelig oppsiktsvekker, og det satt livet mitt i et nytt perspektiv.

Det er veldig sant at venner som ikke tar problemene dine alvorlig, ikke egentlig er dine sanne venner. Det er heller ikke så lett å finne nye venner som virkelig bryr seg, men dersom du ønsker å ha noen å prate med, så kan du gjerne sende melding til meg.
Avatar

Hei

juli 7 2016 - 17:07
Hei, veldig trist å høre det du skriver.. Jeg er selv ganske langt nede om dagen, og vet ikke hvordan jeg skal komme meg ut av det.
Jeg er heller ikke flink til å ta kontakt med mennesker eller bli kjent med folk. Kanskje du vil prate med meg?
Til forsiden