Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Isolert

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Isolert

mai 20 2022 - 01:40
Ensom, deprimert, sliten, lei, håpløs og verdiløs. Rart noen ikke overlever livet? Mennesker som ødelegger mennesker. Noen er heldig og klarer seg gjennom livet uten for mye motstand og tragedie. Andre er uheldig og møter bare motstand på motstand, tragedie etter tragedie. Noen klarer å kjempe seg opp og videre. Andre er for ødelagt, utslitt og knust til å klare seg. Når alt blir mørkt, umulig og bare for mye, hva gjør man da? Når det ikke finnes mer håp. Man har tapt og må innse det. Alle har en styrke i seg til å kjempe litt til, prøve en gang til, nekte å gi seg. Men for noen er den styrken brukt opp for lengst. Har ikke mer å gå på.
«Ikke gi opp, du klarer dette, du er sterk, det vil bli bedre». Nei. For noen blir det ikke bedre. Hvor lenge skal man pine seg selv gjennom dette livet som ikke lengre er et liv verdig å leve? Bare for å please de rundt en. Bare for at noen mener det er «egoistisk» å avslutte livet fordi de rundt blir knust - hva med den som ikke klarer mer, den som er totalt ødelagt, skal den fortsette å leve i et ekte helvete, krige med seg selv hver eneste dag og bare eksistere i et uverdig liv hvor alt er svart og det ikke finnes noe som helst håp igjen? Bare for please de rundt. Fatter ikke logikken i det. Har man tapt så har man tapt. Det er noe man innser når det har gått for langt, blitt for mye. Da burde det ikke være så sykt tabu og «egoistisk» å velge det man selv vil/trenger. Og det man trenger er peace. Bedre å få slippe å leve i et konstant helvete som aldri blir bedre, og heller gi slipp på denne syke verdenen så man endelig kan få fred.
Verden er en grusom plass, hvor dessverre noen mennesker ødelegger og knuser livene til andre, som resulterer i at de som har vært sterke lengst ikke takler mer og overlever ikke.
«Men man har jo alltid et valg, bare fortsett å kjemp». Kampen er over for lengst. Kampen har jeg kjempet hele livet. Og aldri vunnet et eneste slag. Så hvorfor fortsette å kjempe å utsette seg selv for enda flere nederlag? Bare nederlag på nederlag. Man blir utslitt, har ikke mer krefter igjen.
Noen er heldig i livet, noen er uheldig. Ja, livet er urettferdig. Men man må bare innse at livet er ikke for alle, dessverre.
Peace
Avatar

Selvmord

mai 20 2022 - 14:50
Skjønner tankegangen din, og fint du deler dine tanker!
Dessverre er det mange som ikke skjønner eller klarer å reflektere.
Skjønner også at folk kan bli redd og skremt om noen prøver eller klarer å ta livet sitt om det handler om noen nære, venner, bekjente eller noen man bryr seg om.

Synes bare det er dumt hvordan verdenen, samfunnet og mennesker bare ikke klarer å åpne øynene før det er for sent. Og hvordan noen folk har hjerte til å drive andre til selvmord. Hadde alle bare kunnet heie og løfte hverandre opp istedenfor å trampe hverandre ned hadde livet vært fint og verdt det. Men verdenen er brutal og det får man ikke gjort noe med.
Jeg har vertfall mistet håpet og troen på menneskeheten.
Avatar

:-)

mai 21 2022 - 06:35
Ja må si meg enig i det!
Til forsiden