Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Iskald sjel

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Iskald sjel

des 9 2021 - 22:24
Hele mitt liv har det altid vert en "skult" tanke med et sterkt ønske om å ta mitt eget liv, et helt år nå har det bare blitt værre og værre. Jeg drømmer av å ta mitt liv, jeg våkner med tanken, jeg går med tankene hele dagen til jeg legger meg.
Jeg føler meg rett å slett kald og følelsesløs, familie, mor og far er liksom ikke i mine tanker lenger, ikke meg selv en gang.
Eneste jeg tenker på er hvordan jeg kan få være så snill å få slippe å være en del av denne verden.
Avatar

Re: Iskald sjel

des 9 2021 - 23:01
Hei. Det er trist å høre. Jeg skulle ønske det ikke var sånn.
Avatar

huttemeitu

des 10 2021 - 01:38
jeg gikk lenge for noen år tilbake
på tilsvarende måte som det du nå gjør
men da min bestevenninne
valgte å forlate oss på denne jord
og jeg kjente på det store tapet
tenkte jeg aldri vil jeg påføre
mine barn og ellers nære en slik smerte
noe forandret seg i meg etter dette
håper du får hjelp på et eller annet vis
å falle for egen hånd er ikke veien å gå <3
Avatar

Hei

des 11 2021 - 20:56
Er man dyp i mørket er man mulig følelsesløs fordi man er tapt på energi av mørke tanker som er der..Tenk konkret hva skal til at du minsker i omfang de mørke tankene?Tenk de er falske venner..de omringer deg og isolerer deg fra å føle,fra familie,fra livets gnist..Du trenger nok åsnakke med noen,få bort skammen at du føler som du følerzm..og trenger på en måte å se deg selv utenfra og hjelpe deg opp i lyset..akkuratsom du skulle hjelpe en som snakket med deg om det?Det er ikke i det hele tatt svakhet åskrive her og beskrive hvordan du har det..tvert emot viser det at du faktisk roper på hjelp og søker råd..Nå er juletider,kaldt og mørk ute og mørket innenfra kan bli forsterket..Derforviktig å komme deg ut i frisk luft på dagen..selvom været frister ikke...Når tanken kommer konfrunter den som akkurat en falsk venn..som ikke du vil ha rundt lengre..Vet ikke ..men håper du klarer å komme deg ut i lyset..Tenk praktisk:hva skal til at du har det litt bedre?Gjør noe som vekker litt glede..for eks ..vise kjærlighet til en kjæledyr..gå tur med en hund..og prøv å tone deg i hans følelser og tilknytting..Du trenger noen nær og mindre komplisert ..å forholde deg til..Kanskje en hund å gå tur med..låne fra noen et par ganger ...
Til forsiden