Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Innleggelse

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Innleggelse

mai 23 2018 - 22:43
Noen som vet hvor lang tid det tar før hendvendelse av innleggelse på psyk blir besvart.Hvor lang tid de har på seg til å svare.Er ikke syk nok til akutt innleggelse men ikke langt unna.
Avatar

Re: Innleggelse

mai 24 2018 - 07:49
Vannligvis svarer de innen 10 dager og da få du beskjed når du få timen. Når du snakker om dps er det ventetider fra to uker til tre måneder. Det er lurt når du snakker med fastlegen om det hvordan du har det og hva du ønsker. Han er den som kan henvise deg. Du må regne å få avslag på dps, fordi de anbefaler psykatriske sykepleier i kommunen. Kanskje det er nyttig for deg i mellomtida. Når fastlegen mener du trenger innleggelse gjør han det sikkert. Hvorfor ønsker du en innleggelse?
Avatar

Re: Innleggelse

mai 24 2018 - 15:30
Sist jeg var innlagt på sykehuset hjalp det meg med å få hodet /tankene på rett retning igjen.Fikk kommet meg bort fra alt stresset og maset hjemmefra.Fikk konsentrert meg om meg og mine problemer.Fikk brev i posten i dag om time til forvernssamtale.Om hva som er problemene og hva innleggelsen skal hjelpe meg med.Kanskje forandre litt på medisinene mine.
Til forsiden