Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Innleggelse?

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Innleggelse?

des 1 2016 - 14:53
Jeg hadde et sammenbrudd igår. Og på fredag. Og hele denne uka har vært utrolig vanskelig. Jeg er så ekstremt sliten. Får ikke spise eller sove og jeg orker ikke mer. Orker bare ikke mer.. trenger å slippe dette, trenger å få puste ut. Ringte ambulant team på dps, men pga sykdom kunne de ikke komme før imorgen og jeg vet ikke hva jeg skal gjøre. Hun sa alternativet var å komme meg til legevakten for innleggelse. Nå vet jeg bare ikke hva jeg kan gjøre. Alt går så jævlig opp og ned og, for alt jeg vet kan jeg føle meg helt grei imorgen. Men akkurat nå vil jeg bare ikke mer, vil dø men ikke dø. Vil drepe dette, men ikke dø med det. Er det vits å legges inn? Hva skjer når en er innlagt egentlig?
Avatar

Du er ikke alene

des 1 2016 - 16:02
Du har folk rundt deg, rett og slett.
Folk du kan snakke med, som prøver å hjelpe deg. Med mat, søvn, tankene og veien videre for deg ut av dette ...

Har kun vært her i en uke, så vet ikke hva som skjer videre men om du ikke har folk å snakke med akkuratt nå, så kan det vær en stor hjelp.

Avatar

Du er ikke alene

des 1 2016 - 16:30
Du får hjelp av de,kom deg til legen det er lurt det.
Avatar

.

des 1 2016 - 16:34
Er ikke så flink å snakke om sånne ting. Jeg bor alene og er alene.. alltid. Etter exen min hang seg i sommer har jeg bare ligget inne. Vært på cafe med en venninne og ute å handla med mamma en gang. Kommer meg av og til på butikken etter lege og psykolog timer, men mamma må som regel komme innom med mat når jeg trenger. Er sykemeldt fra jobb og har droppa av studiene. Er bare så sliten.. forstår ikke hvor mye noen skal måtte orke. Vil bare ikke ha det sånn lengre, klarer jo ingenting, er så ødelagt. Vil bare ha et øyeblikk fri fra alt dette, vil kunne puste og sove og hvile. Det er ingenting igjen av meg nå. Klarer ikke hente posten, klarer ikke gå ut å røyke, klarer ikke sove, klarer ikke se noen utenom hun ene venninna som aldri har tid til å faktisk være her og en sjelden gang mamma. Orker det ikke mer, vil bare slippe..
Avatar

Hjelp

des 1 2016 - 16:53
Du kan jo alltids ringe legevakt og si ifra til de.Må ikke gi opp du er verdt mer enn det
Avatar

.

des 1 2016 - 18:23
Ringte i natt da jeg hadde et fælt sammenbrudd og de kjefta på meg fordi jeg har ringt de før og de ikke håndterer sånne saker, de hjelper når det gjelder liv og død ikke hvis du prøver å forhindre det før det skjer... tydeligvis. Så tørr ikke ringe de mer.
Avatar

Re: Innleggelse?

des 2 2016 - 15:08
Mhm :(

Jeg vet ikke hvorfor de ikke hjalp deg, kan godt forstå at du ikke tørr å ringe lenger :( Men kan det kanskje vær at de som du snakkte med på telefonen ikke helt forsto alvoret i situasjonen din?
Fikk du sagt hvordan du har det?

Fordi du fikk det veldig godt fram her i forumet og det hørtes alvorlig ut for meg men det kan vær vanskelig å få fram på telefonen?

Kan du be moren eller veninna di om å ta deg med til legevakten slik at du får snakkt skikkelig om det med en lege der?
Avatar

.

des 2 2016 - 23:18
Jeg endte opp med å ringe AAT som kom idag. Føler meg jævla hjelpesløs.. vil ikke dø, men klarer ikke dette her lengre heller. Er fremdeles hjemme og alene og sliten. Sov 4 timer sammenhengende også litt av og på i et par timer etterpå i natt og spiste litt idag så føler meg ikke like... gal som igår og dagen før. Forstår ikke hvordan en innleggelse fungerer, tror kanskje det er noe jeg må gjøre, men vil ikke inkludere noen i det samtidig som jeg ikke klarer noe alene. Håpte AAT skulle se meg og ta meg med, men de sa bare de skulle komme tilbake på mandag og at jeg i mellomtiden burde prøve å rydde her. Følte ikke de forstod at all viljestyrken min går til å gjøre de mest basic tingene en person trenger å gjøre. De var veldig snille og virka som om de visste hva de kom til på en måte.. men jeg sluttet å eksistere i august og ingenting har forandret seg siden da så forstår ikke hvorfor de skal utsette en innleggelse.
Avatar

Hvordan går det?

des 7 2016 - 19:26
Hei, jeg leste nettopp innleggene dine. Jeg vet ikke så mye om innleggelse. Men jeg ser at det siste innlegget var for 5 dager siden. Så jeg lurer på hvordan det går med deg. Jeg lurer på om du har vært hos legevakt, om du har blitt lagt inn på noe vis, om du har vært med moren din eller venninnen din, hvordan de siste dagene har vært, hva du har gjort. Forventer ikke at du skriver på oppfordring altså, helt ok om du ikke vil :) Synes uansett det er veldig leit og ufint om de kjeftet på deg over telefon. Går helt fint å informere nøytralt og hyggelig, selv om du "maser feil" evt, og selv om de også bare er mennesker. Hadde også en episode med en person hos legevakt som virkelig ga meg det onde øyet, men de andre der var supre. Og det med ryddingen hørtes nesten litt rart ut? Sikkert velmenende, men.. Og så lurer jeg på hva AAT er, og dps. Sorry, ikke så god på de tingene :) Men håper de siste dagene har vært ganske ok, og at hele prosessen har gått fremover for deg. Får veldig lyst til å heie på deg. Om du vil svare her eller sende en melding hadde det vært fint, men bare om du vil/orker. Lykke til uansett, ønsker deg alt godt i å få endret dette og finne en løsning på hvor veien går videre. :)
Til forsiden