Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Innleggelse for medisinoppstart - noen med erfaring?

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Innleggelse for medisinoppstart - noen med erfaring?

mai 21 2019 - 14:35
Hei, fine mennesker!

Jeg kom i et stort dilemma idag da jeg er inn i en helt forjævlig periode med depresjon. Skal ikke gå mer inn på akkurat det, men i sammenheng med det, så har nylig jeg startet hos DPS. Hadde min andre time der idag, og vi snakket om det der med å bli innlagt for å starte på medisiner. Jeg var akuttinnlagt på ungdomspsykiatrisk for mange år siden, men vil tro det ikke er det samme som å legges inn planlagt.

Derfor er mitt spørsmål, er det noen der ute som har vært i samme knipe som meg og som kanskje kan fortelle meg litt hvordan det er? Jeg kjenner jeg er veldig redd, og det ville hjulpet en god del å bare fått litt innblikk i hvordan dagene der inne er når man er der i en slik sammenheng og hva jeg kan forvente meg.

Takk på forhånd!
Avatar

Re: Innleggelse for medisinoppstart - noen med erfaring?

mai 27 2019 - 16:17
Kommer helt an på hvilken avdeling du skal på.
Jeg vil tro du havner på en rolig avdeling. Når det gjelder kvaliteten av sykehus så er dette veldig fra sted til sted egentlig.
Madrassene suger som regel det er unisont.. men som regel treffer man på interessante folk som man kan relatere til sosialt sett. Du havner ikke sammen med de tyngste pasientgruppene når det er snakk om medisin oppstart \ endring. Så jeg tenker at det går ganske rolig for seg. Dagene kan bli litt lange med mindre de har miljøterapeutiske tiltak på avdelingen. Men normalt sett på planlagt opphold så melder du bare i fra om du ønsker å ta deg en tur ut. Det er ingen som holder deg igjen på frivillig innleggelse.
Til forsiden