Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Innlagt med dyp depresjon

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Innlagt med dyp depresjon

feb 13 2018 - 18:17
Som overskriften sier er jeg ganske så langt nede i kjelleren og vil gjerne høre deres erfaring og opplevelser rundt glede. Er det noen her som har den magiske oppskriften på hvordan man skal finne glede i ting igjen? Eller bare det å ha glede av å stå opp om morgenen..
generelt, hva gir deg glede?
Avatar

Re: Innlagt med dyp depresjon

feb 13 2018 - 20:06
Så fint at du spør et sånt spørsmål.

Det å skulle gjøre noe gøy sammen med andre gir meg glede. Spise mat jeg liker ekstra godt, da trenger jeg ikke selskap engang. Nå om dagen er skrei med rogn og lever med gode poteter og gulerøtter med smør på en av favorittene, nam nam.
Avatar

Mat ja.

feb 13 2018 - 20:28
God mat løftar ein. Og om det er middag , held den følelsen ganske lenge. Brødskive med godt pålegg hjelper jo og, God mat treng ikkje vere komplisert, kun gode råvarer og greit tillaga. Er elendig kokk, men klarar det allikevel .
Avatar

:)

feb 13 2018 - 20:59
Er interessant å høre hva som gir andre glede. Er veldig enig med dere med at god mat kan hjelpe litt :)
Avatar

Re: Innlagt med dyp depresjon

feb 13 2018 - 21:04
Det er sant Karstenn, gode råvarer betyr masse. Det er mye godt i det norske kjøkkenet. Matglede!

Og jeg bor midt i den vakre hvite snøen som kommer i store mengder om dagen. Har vært ute og vassa i den, skikkelig trim! Flere kuldegrader og sola skinner, et norsk vintereventyr. Tenk at vi skulle få oppleve det igjen! Og jeg må måke snø, det gir mestringsfølelse og frisk luft i lungene. Da blir jeg sulten og maten smaker så godt.
Avatar

glede!

feb 13 2018 - 21:06
Det gjør meg glad at du spør om sånt, Foreverandaday! Og at du deltar i gleden! Tusen takk, det gjør så godt!
Avatar

Re: Innlagt med dyp depresjon

feb 13 2018 - 21:19
Men jeg husker hva depresjon er ja. Har sittet inne mang en finværsdag uten å ense hva jeg gikk glipp av. Derfor blir det så godt når det blir bedre og jeg kjenner på glede igjen.
Avatar

:)

feb 13 2018 - 21:39
Ja det er godt å høre om hva andre finner glede av :) og godt å høre at dere finner glede av de tingene dere gjør.
Avatar

:)

feb 13 2018 - 21:41
Arterier: er veldig enig med deg. Det er bra å ha noen man kan være helt seg selv med, og rett og slett slippe å tenke! :)
Avatar

Re: Innlagt med dyp depresjon

feb 13 2018 - 21:57
Jeg har kjøpt garn og skal strikke en deilig pysj i merinoull har jeg tenkt. Det er gøy å lage noe! Hvertfall hvis det blir vellykka, hi hi...
Avatar

:)

feb 18 2018 - 13:04
Det er alltid gøy å lage noe ja, spesielt hvis det blir bra! :)
Avatar

Jordbakterier

juni 19 2018 - 13:38
Jeg vet ikke om det er glede, men når jeg har hendene i jord, så forsvinner den smerten som et i kroppen stort sett hele tiden. Det er kanskje mer en slags følelse av at alt er greit, som mangler når jeg er deprimert. Og det som fører til en liten rar eksplosjon inni meg, det jeg opplever som pur glede, det er når plantene jeg har sådd eller staudene som overvintrer, endelig blomstrer. Og jeg ler og snakker til plommetreet, ripsbuskene og jordbærplantene, og fryder meg når det modner. Litt det samme skjer hvis jeg ser noe rart i fjæra, i vannet, og det lukter godt. Men når jeg er skikkelig deprimert så er det ikke mye av dette som når frem til mitt indre. Egentlig ingenting. Men jorda tok vekk litt av ubehaget. Jeg ble faktisk avhengig av det. Såpass mye at ryggen ble veldig vond. Nå må jeg moderere det litt.
Til forsiden