Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Innestengt

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Innestengt

nov 23 2020 - 11:40
Jeg er så lei i dag. Jeg kjenner trangen til å gå opp på fjellet, legge meg ned og bare sove. Endelig sove. Orker ikke flere kommentarer på at jeg ikke duger, at jeg er feit, at jeg er lat. Når jeg gjør ting for å gjøre situasjonen bedre for meg selv, som f.eks. trene, være mer aktiv, få bedre døgnrytme, så kommenteres det. Jeg er lei av å bli bombardert med negativitet og en forhåndsdømming og antakelser på meg som person og som ikke tar rot i sannheten. Jeg føler meg fanget og innstengt. Selvtilliten fløy ut vinduet for lenge siden og enkelte dager, som i dag, kjennes eneste alternativet å få en endelig stopp. Å bli definert som en taper av sine nærmeste på bakgrunn av at man alltid var trøtt og innesluttet som barn, er noe jeg ikke unner noen.

Er det noen som har noen gode tips til å håndtere slik negativitet gjennom dagen? Har forsøkt å stenge vedkommende litt ute, men det fører til at jeg ikke smiler og tar del i mesteparten av samtalen og jeg blir oppfattet som mutt og sint, selv om jeg ikke er det. I dag er jeg på bristepunktet og det smalt litt til, for jeg gadd ikke mer.
Avatar

Re: Innestengt

nov 23 2020 - 12:57
Enkelte mennesker har en uvane med å kommentere alt mulig, og stadig fokusere på alt som er negativt. Hvorfor tillater du slike folk å være i livet ditt?
Til forsiden