Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Ingenting gir mening

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Ingenting gir mening

mai 8 2017 - 03:22
Jeg har brukt lang tid nå, bare for å starte denne setningen.
Hodet mitt går i ett kjør, jeg får ikke fred. Jeg har en konstant følelse av nedstemthet. Jeg føler meg likegyldig til alt, og jeg føler meg verdiløs til tider. Det er ingenting som frister lenger, bare det og komme seg opp fra sengen gjør vondt, og det tapper meg for energi. Jeg føler jeg har ingenting å stå opp for lenger, og jeg blir bare liggende. Dag etter dag. Jeg føler meg tom på innsiden, men også full av følelser. Det føler ut som en tung og vond klump i brystet mitt som kniper seg sammen og den vil ikke slippe taket, jeg har begynt å få problemer med å puste inn dypt. Jeg føler meg til bry for alle andre, og jeg føler jeg begynner å miste kontakten med omverdenen. Ingenting gir mening lenger, og ingenting gir meg motivasjon til å komme meg ut av døra og ut i verden igjen.
Avatar

Re: Ingenting gir mening

mai 8 2017 - 23:34
Hei, det er vanskelig å gi råd til noen som er så langt nede, og uten å vite hvor depresjonen kommer fra. Jeg kan selv ha det sånn i perioder, gjerne på et par uker i gangen, og de ukene føles det som alt stopper opp og jeg ser ingen mening med å fortsette. Men jeg har på en måte lært meg at det bare er slik i perioder og det vil komme (en eller annen gang) en tid hvor man kommer ut av denne nedstemtheten.

Det at du tror at du er til bry for andre er en gjenganger hos mange med tung depresjon. Prøv å ta en prat om depresjonen med noen av dine nærmeste. Du vil nok se at det er noen i livet ditt som bryr seg og vil stille opp. De kan for eksempel hjelpe deg til å se en vei ut av depresjonen, hjelpe deg med å søke behandling eller bare høre på hva du sier.

Jeg er nok ikke den beste til å gi råd, men ville bare si at jeg føler med deg og har troen på at du kommer deg ut av det. Hvis du trenger noen å skrive med så bare send meg en melding. Jeg er også fra Trondheim (26 år).
Avatar

Re: Ingenting gir mening

mai 9 2017 - 00:57
Hat meg om du vil, men jeg vil råde deg til å stå opp disse dagene og ta en dusj. Få på noen rene klær, og gå en tur, om så bare rundt huset. Se om du finner noe du har lyst på å spise( jeg mauler rå sopp, så det trenger ikke være fancy, men det er viktig å gi kroppen noe å jobbe med).
Når du har gjort det har du vært fantastisk flink, og alt annet gjort den dagen er bonus. Det kan virke meningsløst til tider, både før og etter, og det er dager det ikke blir gjennomført, men det kommer dager hvor det kanskje kan hjelpe litt. Jeg heier på deg, og så må du ta kontakt om du vil prate, kjefte eller noe annet.
Avatar

hvorfor våkne?

juni 1 2017 - 11:52
Helt enig, jeg forstår virkelig ikke meningen med å våkne opp om morgenen...
Til forsiden