Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Ingenting galt, men deprimert

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Ingenting galt, men deprimert

okt 23 2019 - 16:28
Jeg trener og er i kjempegod form, har kjæreste jeg har vært sammen med i nesten 2 år, og noen få venner. Er ikke en åpenbar grunn til at jeg burde være jævlig deprimert hele tiden, men er det likevel.

Hvordan får jeg det til å slutte?
Gutt 19
Avatar

Re: Ingenting galt, men deprimert

okt 26 2019 - 21:31
Skjønner hva du mener, jeg er 40 og har det sånn jeg også. Samboer , barn, fast jobb, og ok økonomi, så utad ser det jo ut som jeg har et bra liv, men hva hjelper det når man ikke klarer å ha det bra og helst skulle ønske man hadde kjørt seg ihjel på motorsykkel da man var 27. Oppsøk hjelp, det er det eneste rådet jeg kan gi. Funker sikkrt bedre for noen enn for andre.
Avatar

Re: Ingenting galt, men deprimert

okt 28 2019 - 22:53
Kanskje du mangler noe i livet ditt som burde være på plass?
Avatar

En begynnende depresjon

nov 1 2019 - 04:18
Det kan være klassiske tegn på begynnende depresjon.

Jeg skal være kort og brutal: Hvis jeg gav deg 100 millioner kroner; hva ville du gjort i morgen, og for resten av livet? Hva er det som virkelig mangler for at du skal bli happy inni deg? Noen ganger kan det riktige være å virkelig tvinge deg selv til å bryte frem indre skjulte drømmer, for å kjenne på gledesfølelsen. Noen ganger glemmer vi hva vi planla, vi glemmer de store målene. Ikke glem det du jobber for. Skriv det ned av og til, minn deg selv på det.

Ønsker deg bedre tider frem til du svarer her igjen. Sjekker innom fra tid til annen.
Avatar

Tusen takk Nattemørke!

feb 11 2022 - 04:22
Denne tjenesten er så dårlig for å se kommentarer. Jeg ble dumpet av den jenta kun en måned etter dette innlegget og har skrevet masse innlegg om det. Det kom en liten tåre når jeg leste svaret ditt, og du sier veldig mye fornuftig! Tusen takk!
Avatar

Hei

feb 13 2022 - 16:16
Jeg har også et godt nettverk, og har ikke opplevd noe som kan ha utløst depresjonen. Likevel er jeg det, og kjenner på det samme som du skriver.

Vet ikke helt hva jeg skal gjøre jeg heller, men håper ting ordner seg med tiden selv om det har vart en god stund nå...idk


Avatar

Hei snost100

mars 2 2022 - 03:24
Ta kontakt med DPS/psykok så fort du kan! Jeg ventet alt for lenge.
Til forsiden