Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Ingen verdi

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Ingen verdi

juni 11 2023 - 01:00
Jeg er verdiløs. Det er ikke bare i hodet mitt lenger eller noe noen få har plantet der. År med neglisjé uten motstand har gjort meg klar over at jeg aldri kommer til å være verdt noe.

Jeg drikker til jeg stuper og spiser til jeg tror jeg skal sprekke, alt i håp om å glemme eller dø fra det hele. Jeg har til og med vurdert å bruke sparepengene mine - det lille jeg har - på å dra til et land hvor de kan hjelpe meg. Det er mulig jeg til og med kvalifiserer til det.
Avatar

Re: Ingen verdi

juni 11 2023 - 01:52
Hei

Takk at du tar kontakt og setter ord på hvordan du har det.
Ønsker bare å gjøre deg oppmerksom på at du også kan komme i kontakt med en av våre veiledere.
Enten på chat, eller på telefon.
https://mentalhelse.no/fa-hjelp/hjelpetelefonen
Vennlig hilsen Admin
Avatar

Re: Ingen verdi

juni 14 2023 - 20:11
Det høres ut som du har vært gjennom noe jævlig. Har vært gjennom mye jævlig sjøl. Hva enn som har skjedd så har du overlevd. Det ligger i fortiden, det kan ikke skade deg lenger. Så se på det heller sånn, du er ikke et offer, du er en overlever. Hvorfor skal man sette sin vedi for hva man kan gjøre for alle andre? Til syvende og sist så må man først og fremst lære å leve for sin egen del før man indet heletatt kan tenke på andre. Du har verdi, du har et unikt måte å se verden på som ingen andre har eller kan replikeres. Du må bare finne ditt hvorfor og gå for det.
Til forsiden