Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Ingen utvei

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Ingen utvei

nov 27 2017 - 21:36
Jeg orker ikke mer, og vet ikke hva jeg skal gjøre for å få livet mitt på rett spor igjen. Jeg har alltid blitt sett på som den "perfekte", med gode karakterer mange gode venner og foreldre som har gidd meg alt jeg har trengt og hatt lyst på, og har alltid gjort det jeg kan for å leve opp til dette. Men nå orker jeg ikke mer. Jeg er så ufattelig sliten, og det å stå opp om morningen er en kamp. Jeg kan ikke huske sist gang jeg var glad. Jeg takler ikke å være rundt vennene mine, jeg blir bare irritert, med foreldrene min krangler jeg bare og karakterene mine har gått fra seksere til toere. Jeg er redd for at jeg holder på å miste meg selv og jeg er redd for hva jeg kan finne på å gjøre. Jeg er bare så utrolig sliten og ser egentlig ikke en eneste utevei.
Avatar

Re: Ingen utvei

nov 30 2017 - 11:26
Hei Hilde. Det høres forferdelig ut å ha det slik, håper jeg kan hjelpe deg med noen ord. Uten at jeg kjenner deg så godt så kan det virke som du gir veldig mye av deg selv hele tiden. Personer som gjør dette vil ofte havne i en ond sirkel. Ofte fordi venner og familie veit de kan få det de trenger av deg bare de spør mange nok ganger og vrir på spørsmålet så du til slutt føler du må si ja. Jeg sitter med en følelse av at du besitter kraften til å nå langt i livet,det er masse du kan gjøre/oppnå bare du vil, At alle ser på deg som perfekt er ingen bra ting, mest fordi de ser på deg som perfekt i deres egne øyne. Hvis jeg kan gi deg et tips så er det dette. Tenk over hva du kan tilgi deg selv for, alle de dumme tingene du gnager på som kan være din skyld. Hva kan du tilgi deg selv for? Forhåpentligvis alt. Det er på tide å tenke litt på seg selv Hilde, du sier du ikke orker mer, du har det vondt så jeg kan ikke stresse viktigheten med at du blir mer fokusert på deg selv. Alt du gjør fremover burde og skal være ting som bygger din følelse av selv kjærlighet. Det er på ingen måte egoistisk å sette seg selv først, da du på ingen måte kan hjelpe andre om du selv ikke har det godt. Igjen så vil jeg poengtere at jeg ikke kjenner situasjonen godt nok, så det kan hende jeg tar feil på alle punkter, men vit at dette er kun skrevet på grunnlag av kjærlighet.

Til forsiden