Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Ingen livsgnist- student

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Ingen livsgnist- student

sep 7 2022 - 16:13
Hei. Jeg er en 20 år gammel jente som bor for meg selv og studerer.

I starten og fadderuka var alt helt fantastisk. Festing, drikking, ute lenge om natten og alt som er gøy.

Jeg sliter noe sjukt med søvnen akkurat nå etter fadderuka. Jeg kjenner på hvor kjipt jeg har det igjen.

Dette er ikke første gangen jeg har følt meg "deprimert". Hele ungdomsskolen så jeg ingen mening med livet, første klasse vgs var tungt. Da jeg endelig begynte å få det bra igjen og få venner kom selvfølgelig pandemien og tok det fra meg.

Jeg føler at livsgnisten har forsvunnet helt etter pandemien. Alt jeg vil er bare være sosial, feste og å holde på med hobbyer. Jeg har null motivasjon til å studere eller lese dagen lang.

Hverdagen er så kjedelig og tung. Jeg sover til langt på dag noen dager, får ikke sove om natten. Jeg ligger i et tankespinn. Alt som skjer er forelesning, komme hjem, middag, oppvask, lesing, sove. Etter fadderuka har majoriteten av de jeg hang meg trukket seg unna meg fordi jeg er så kald og deprimert. Jeg hater den jeg er akkurat nå, vil ikke være sånn.

Det deprimerer meg at resten av livet mitt skal se sånn ut. Jeg har begrenset med energi pga flere kroniske sykdommer og spisevansker, og jeg har ikke alltid energi til å balansere å lage middag, vaske, lese pensum, være med på fritidsaktiviteter, trene osv. Jeg vil, men av og til har jeg så vondt i kroppen at jeg bare må gå hjem og legge meg. Det føles ut som jeg er en ung person fanget i kroppen til en 80-åring. Jeg vil ikke gå nærmere inn på diagnosene pga anonymitet.

Jeg vet dette er sytete, men jeg ville bare få det ut

(selv om jeg har kroniske sykdommer og sånn gikk fadderuka bra fordi jeg fikk ladet opp hele dagen før kl 18 om kvelden. På en vanlig dag hadde jeg aldri hatt energi til å gå på fest)
Avatar

SV: Student

sep 9 2022 - 13:48
Kan du forenkle livet ditt mer? Kan du velge en mindre krevende utdannelse? for det å ha overskudd til det som gir deg livsglede er veldig viktig.
Til forsiden