Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Ingen livsglede

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Ingen livsglede

april 19 2018 - 15:21
Hei, jeg hadde en vanskelige barndom. Jeg vokst opp hos tante og onkel. Han kjærlig og morsomt. Hun streng og inneslukket. Jeg hadde mye dårlige opplevelser hans gjeld, mobbing på jobb, sexuell trakassering, en slekt som stjal mine ting, svigerforeldres sykdom og død, nabokrangel datteren utfyst og mobbet, barnevernet. Jeg klarte det alt, tenkte jeg. Fikk datteren tilbake og undersøkelsen var avsluttet. Nå orker jeg det ikke mer.Kan ikke glemme at jeg har nestet mistet min barn. Barna mi ha det bra nå fordi jeg hadde godt støtte. Jeg er sykmeld med en kronisk sykdom og ha hver dag smerter.
Jeg vil ikke leve mer og tenker ofte om selvmord, men jeg elsker datteren så innmari og hun trenger meg. Jeg er redd at jeg utagerer og det fullføre. Hadde ikke mot å snakke med fastlegen og jeg er redd at barnevernet ta barna mi når jeg er psykisk syk.
Til forsiden