Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Ingen forstår

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Ingen forstår

mars 19 2017 - 22:04
Jeg sliter med depresjon og angst og det har jeg gjort i noen år nå. I starten gikk jeg til psykolog men hu gjorde alt verre. Etter det har jeg ikke hatt noen å snakke med.
Jeg har prøvd å snakke med familie, venner, helsesøster, fastlege, vanlig lege, psykolog, miljøarbeider på skolen, lærer... Ingenting hjelper. De forstår ikke. Det er spesielt et problem jeg har som jeg virkelig trenger å snakke med noen om, men ingen forstår.
Når jeg snakker om det, har jeg opplevd at de har ledd eller bare avfeiet det. (Lege og psykolog har ledd).
Jeg forventer ikke at de skal forstå sånn ordentlig hva jeg går gjennom, det kan de ikke, men de kan ihvertfall prøve. Prøve å skjønne litt hvordan jeg har det. Ikke bare si "nei, ingen har det sånn, så du føler feil" eln. (ingen har sagt det direkte til meg, men indirekte, hvis du skjønner?)

Det er ingen jeg kan snakke med og det ødelegger meg..

Noen som føler eller har opplevd det samme?
Avatar

Hei'!

mars 20 2017 - 18:12
Psykolog som har ledd? Det høres veldig uprofesjonelt ut. Det skal nå virkelig ikke en psykolog gjøre...
Avatar

Re: Ingen forstår

mars 21 2017 - 01:51
Vil du prøve å snakke med oss da? Kanskje er det lettere å få forståelse blant mer eller mindre likesinnede.

På generelt grunnlag høres det ikke bra ut at behandler ler og avfeier problemer, men det er også deres jobb å peke ut uheldige tankemønstre som er roten til det vonde. Mye av rådgivningen dreier seg om dette, og vi må tåle å høre at vi tar feil på noen områder. Lære å tenke nytt og tvile på destruktive følelser.
Men det kommer jo helt an på hva det dreier seg om, og det er vanskelig å uttale seg når man ikke kjenner til din situasjon.
Til forsiden