Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Ikke lov å ta livet sitt

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Ikke lov å ta livet sitt

mai 11 2018 - 23:43
Hei!
Jeg sliter med depresjon, og har fått behandling for dette hos Dps. Grunnen til dette er fordi jeg har hatt selvmordstanker en stund.. Når jeg fortalte dette til behandleren min, var det eneste vi snakket om omkring dette temaet var at jeg ikke fikk lov til å tenke på/planlegge å ta selvmord, fordi da kunne de ikke hjelpe meg der. Jeg fikk aldri noe mer beskjed om hva som skjedde om jeg ikke klarte å legge fra meg tanken. (Noe jeg aldri har fått til). Jeg tørr ikke å ta opp problemet, da jeg er redd for å miste behandlingsplassen min, eller å måtte tvangsinnlegges. Vi har ikke snakket om selvmordstankene siden første time, og jeg har gått dit nå i snart et halvt år, 1-2 ganger annenhver uke.

Er det noen som har erfaring med dette? Jeg merker at det tærer på meg, og at jeg sliter mer og mer, tross for behandlingen.
Avatar

Jeg syns

mai 12 2018 - 07:16
Jeg syns det var en tullete ting å si, du burde bytte behandler. Dps er der for å hjelpe deg, dette er spesialisthelsetjenesten.

Hadde jeg vært deg ville jeg tatt opp dette med behandleren din og spurt om det var noe med dette du misforstod. Du må få lov til å lufte tankene dine rundt dette her uten å være redd for å risikere tvangsinnleggelse eller å miste plassen din.

Hvis du trenger noen å snakke med må du gjerne sende meg en privat melding. Jeg har lang erfaring rundt temaet.

Klem
Til forsiden