Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

I have a plan...

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

I have a plan...

feb 8 2018 - 01:14
Vet ikke om dette er lov men jeg trenger å fortelle noen... jeg droppet ut av lærlingstillingen jeg hadde fordi jeg hadde depresjon og klarte ikke å holde følge med livet. Jeg har meldt meg på folkehøyskole til det neste skoleåret. Og når jeg er ferdig med det har jeg tenkt til å gjøre det slutt... jeg sliter veldig, jeg vil ikke ha hjelp. Jeg får ikke hjelp hvis det var noen som lurte på det. Jeg meldte meg på folkehøyskole for å oppleve et par ting før... jeg vil bare vite hva dere tenker om "planen" min.?
Avatar

Re: I have a plan...

feb 8 2018 - 01:35
"jeg vil bare vite hva dere tenker om "planen" min.?"
Jeg ser ikke helt poenget med denne planen. Hvis du er sikker på at du ikke vil ha hjelp og at du vil gjøre det slutt, hvorfor gå på folkehøyskole først, eller poste dette her? Høres ikke ut som du virkelig er helt ferdig enda. Hvorfor ikke heller prøve å finne noe meningsfullt, en kreativ hobby der du kan skape noe vakkert ut av det du har vært gjennom for eksempel? Jeg anbefaler å skrive ned det du føler i en slags dagbok, det hjelper.
Avatar

Jeg vet ikke...

feb 8 2018 - 01:52
Alt er kaos i hodet mitt klarer ikke tenke... jeg prøver å skrive et lite selvmordsbrev/litt om livet mitt fra et perspektiv i fra hodet mitt idk. Poenget mitt med å gå på folkehøyskole er fordi alle sier det er et fantastisk år der du opplever mye. Jeg er ikke så gammel så føler jeg ikke har opplevd så mye. Poenget mitt med å poste her var før å se hva andre folk mener?
Avatar

Re: I have a plan...

feb 8 2018 - 11:00
Er det noen på den folkehøgskolen du kan tenke deg å snakke litt med, fortelle til at du sliter? En lærer som virker litt hyggelig, bøttekotterapeuten eller rektor? De er der for deg, det er derfor de har slik skole, skjønner du, for at elevene skal utvikle seg.

Nå er jeg en eldre person, men i unge år slet jeg også veldig med å ha lyst til å leve, og det er blitt bedre etter hvert da jeg fant ut hvordan jeg skal håndtere meg selv.
Til forsiden