Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Hypomani?

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Hypomani?

jan 17 2023 - 08:33
Jeg har hatt en ganske dyp depresjon som førte til at jeg ble sykemeldt i oktober og vært sykemeldt fra jobb siden.
Følte det stabiliserte seg noe i julen når jeg var blant folk, men fikk en skikkelig nedtur igjen etterpå. Jeg fikk daglige migreneanfall som vedvarte i 1,5 uke som forverret hele greia (har slitt med migrene siden jeg var liten).
Det som plutselig skjedde var at jeg var tung og lei når jeg sto opp en morgen, men utover ettermiddagen var set som om det bare slapp. Jeg kjente at kroppen ble lettere, farger ble sterkere og jeg ble plutselig veldig positiv. La meg på kvelden med nytt mot, og sto opp dagen etterpå med sinnsykt mye energi. Satte i gang med rydding i hele huset og omøblerte noen rom. Fikk fikset barnevakt til ungene slik at jeg ikke trengte å stoppe. Glemte å spise, spiste først på kvelden da mannen laget middag. Brukte kvelden i sengen, hadde en vild sexlyst (jeg som vanligvis kun driver med "pliktpuling").
De påfølgende dagene var helt like!

Det kan godt være at dette er helt normalt og at jeg kun reagerer på kontrasten, men jeg vet jeg har hatt noen slike episoder før med unormalt mye energi! Har også slitt i mange år med humørsvingninger hvor dårlige perioder er skikkelig tunge mens de gode gjerne er skikkelig gode!

Noen som har opplevd lignende?
Til forsiden