Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Hvorfor skal jeg orke mer

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Hvorfor skal jeg orke mer

feb 11 2022 - 00:22
Jeg sliter så mye, jeg har gått til psykolog hele livet mitt, jeg har ikke kommet noen vei på 17 år.. hva er vitsen lengre? Jeg føler meg så redd og alene, jeg har fått skikkelig sterk angst og depresjonen spiser meg levende. Hver minste ting her i livet er jeg redd for, angst for alt.. jeg orker ikke å leve mer, hva er vitsen.. ikke har jeg familie, har få venner som egentlig ikke er gode venner og ingen jobb eller noe. Skyt meg
Avatar

Føler med deg!

feb 11 2022 - 13:08
Vi er jo alle så forskjellige og det er ikke sikkert dette er noe du er interessert i å prøve, men kommer nå med et tips, så velger du selv. Jeg vil tipse deg om boken "The power of now", tror den er oversatt til "det er nå du lever" og er skrevet av E. Tolle.

Tolle er jo en spirituell lærer, men man trenger absolutt ikke å være interessert i det spirituelle for å ha stort utbytte av den. det er veldig jordnært og handler egentlig bare om å være bevisst tilstede her og nå. Den kan hjelpe deg med å skifte perspektiv. Du kan lytte til den engelske utgaven gratis på youtube.

Lykke til!
Til forsiden