Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Hvorfor skal alt være så vanskelig

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Hvorfor skal alt være så vanskelig

sep 7 2021 - 23:29
Jeg har tatt kontakt med legen min om at jeg mistenker at jeg har adhd, inkludert depresjon. Jeg fikk beskjed om at det kan ta flere måneder og få bekreftelse og time hos psykolog. Jeg sliter veldig my for tiden og vet ikke hvir jeg skal gjøre av meg. Ingenting funker. Har null energi. Jeg har mange ting jeg ønsker og gjøre, men jeg får ikke til noe som helst. Jeg gir opp på alt da jeg ikke klarer ig fullføre det jeg vil. Jeg har mål som jeg ønsker for fremtiden, og jeg vet jeg må jobbe for å komme dit, men jeg blir bare liggende hjemme og får ikke gjort noe. Jeg hater livet mitt, jobben min og alt annet. Jeg føler meg usett og annerledes og at ingen liker Meg. Jeg hører rundt at folk kaller meg unormal og rar, og det hjelper ikke på selvtilitten og ønsket om å være meg selv. Jeg stoler ikke på noen, da alle i min omkrets snakker bare rundt til alle,og jeg har ingen og snakke med. Min kjæreste forstår ikke dette, så han kan ikke hjelpe meg. Jeg føler meg helt alene med mine tanker, og jeg har snart fått nok av alt. Hvordan skal jeg komme meg gjennom dette? Jeg er igså livredd for at helsevesenet ikke klarer og gjøre noe som helst fir meg og jeg forblir i mørket resten av livet :(
Avatar

Huff=(

sep 8 2021 - 00:56
Skjønner at det er vanskelig og tungt:( du kan søke psykisk helse gjennom bydelen og ta kontakt med rask psykisk helse.det finnes også gratis selvhjelpsgrupper som link oslo.vet ikke hvor du bor men,finnes vell noen sånne gratis tilbud flere steder i landet.kan også anbefale en side som heter go mentor.der fant jeg min private sosinom.vet det er dyrere men,er verdt det når man sliter så mye.håper det var til god hjelp det jeg nevnte også ønsker jeg deg masse lykke til videre.heier på deg :) !
Til forsiden