Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Hvorfor skal alt være så vanskelig?

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Hvorfor skal alt være så vanskelig?

mars 27 2017 - 00:15
Hvorfor skal alt være så vanskelig? Jeg skjønner det ikke.. Hvorfor skal det være så vanskelig å leve, hvorfor får jeg på følelsen av at jeg er lite verdt.. Skriver dette innlegget i tårer.. Er så drittlei.. Skulle ønske jeg bare kunne reist bort.. Skulle ønske jeg kunne reist opp til stefarmora mi som er i himmelen.. Hu var det beste jeg hadde i livet mitt.. Hu var absolutt ALT for meg, jeg savner hu dag inn og dag ut.. Hører du meg farmor?! Har du det bra der oppe?! Jeg vil ha deg her hos meg! Jeg savner de GODE klemmene jeg fikk av deg! Jeg savner deg farmor, jeg savner deg jævlig mye!! Jeg føler at jeg nesten ikke har noe igjen å leve for!

Takk for meg!

Hei.

Vi som jobber her vil gjerne prate litt med deg. Fint om du sender oss en melding på Sidetmedord.no
Avatar

hei

april 2 2017 - 02:09
Jeg skjønner det ikke jeg heller.
Og med det vil jeg si- du er ikke alene. Det virker som du har det tøft, og er trist å lese det du skriver.
Kunne ønske jeg kunne gitt deg en god klem og sagt: du er ikke alene.
Jeg har i alle fall vært der du er, tror jeg med utgangspunkt i det du skriver. Jeg har lengtet, ropt og grått etter noen nære som har gått bort. Det er slitsomt, vondt og uutholdelig. Men vit at ... det faktisk med tiden letter litt etter litt. Savner vil være der, men en dag går det an å holde ut med savnet.
Og sist men ikke minst, aldri tro at du er lite verdt.
Varme tanker.
Til forsiden