Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Hvordan ta raskt og effektiv selvmord?

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Hvordan ta raskt og effektiv selvmord?

mai 8 2023 - 19:55
Jeg vil ikke leve ett fullt liv av smerte, jeg ser ikke noe godt her og jeg vil ikke leve. Jeg hater alt av menneskeheten og jeg ser ikke noe poeng med å fortsette. Vi sliter, vi får ingenting i dette livet selvom vi har fortjent det. Livet er urettferdig og jeg vil ikke fortsette å leve for ett samfunn så gir så lite hvor de vil heller at du skal nesten overleve enn å bare la oss død.

Alle her har en rett til å død og siden de gir blanke faen i våres liv hvorfor ikke bare ha ett system hvor vi kan tillate dette.

Jeg har prøvd flere ganger, men det hjalp ikke. Jeg har prøvd å skyte meg selv med en hagle men den var rustet og gammel og satt fast på triggeren.

Jeg får ikke lov til å død og det er det eneste positive tanken jeg har er å død og bli ferdig med dette.

Jeg har ingen her. Alle er noen rotter, alle til slutt vil bare dolke deg i ryggen. Jeg har hatt nok av livet og vil heller død.
Avatar

Hei!

mai 8 2023 - 21:35
Skreiv deg nettopp, så på profilen din så har eg tatt kontakt med deg viss du vil skrive!

Ville gjerne prøvd å hjelpe deg, sjøl om du hatar alle då..
Det er greit.. Du må berre hate meg og.. Men hadde vore kult om du gav det ein sjanse..
Avatar

Re: Hvordan ta raskt og effektiv selvmord?

mai 8 2023 - 21:36
Hei. Vi har forståelse for at du står i en krevende og tøff situasjon nå. Du er velkommen til å ta kontakt med oss i Mental Helse på telefon 116 123 (tast 1 på slutten) dersom du ønsker en samtale og få støtte.

Det kan kanskje også være bra for deg om du oppsøker hjelp fra helsevesenet.

Mvh

Administrator
Avatar

Re: Hvordan ta raskt og effektiv selvmord?

mai 8 2023 - 21:37
Skjønnar at du har gitt opp.. men eg vil vel egentlig ikkje gi deg opp no.. Så eg kunne tenkt meg å blitt litt kjendt med deg..
Eg held til i Oslo. Kva med deg?
Skriv meg.
Du får svar!
Avatar

Ikke gi deg

mai 9 2023 - 01:37
Hei, helt jævlig å høre at du har det sånn, jeg veit, for jeg har det sånn sjæl, men å gi opp er ikke noe alternativ, selvom det ofte kan føles ut som siste utvei. Har et forsøk jeg og som ikke gikk som planlagt, det var også ute av min kontroll at jeg sitter her nå. Jeg skjønner godt at du føler som du føler, og at det er jævli, men det finnes alltid en dag imorra og noe videre i livet å kjempe for, det høres sikkert drit dumt ut for deg sånn som du føler deg nå, men jeg lover deg at du ikke tjener noe på å sjekke ut nå. Send meg en meld og en venneforespørsel om du vil prate. Ikke gi deg, du er mye mer verdifull enn du tror, og en dag vil du møte noen som får deg til å føle deg verdifull.
Avatar

Re: Hvordan ta raskt og effektiv selvmord?

mai 9 2023 - 10:49
Du hater alt av menneskeheten. Er det sånn at du også elsker alt av menneskeheten? Paradoksale følelser går an. Er det kanskje derfor du er så oppgitt over alle?
Til forsiden