Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Hvordan komme ut av det?

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Hvordan komme ut av det?

sep 17 2017 - 16:33
Hei.
Jeg er en jente på 23 år som siden jeg var 12-13 slitt med depresjon. For 2 år siden ble det virkelig ille og har ikke kjent meg selv igjen, panikkanfall, suicidal, begynt med dop, drikke til jeg besvimer osv. Har prøvd hardt og ta tak i dette og få hjelp, har gått til psykolog store deler av livet altså, men denne gangen tenkte jeg at det er ikke nok, jeg må gjøre noe ordentlig for å bli frisk. Så for et år siden la jeg meg selv innlagt på psykiatrisk frivillig i 6 uker. Jeg har siden gått i behandling, og virkelig prøvd å ta tak i livet mitt for å få det bedre.
Men her kommer problemet, jeg føler at for hver gang ting blir bedre detter jeg like langt tilbake igjen, blir like syk og får lyst til å gi opp. Men jeg vil ikke gi opp, JEG VIL IKKE DØ. Jeg vil kjempe. Men hvordan skal jeg gjøre dette? Hvordan skal jeg komme meg ut av den grøfta jeg sitter i?
Jeg er per dags dato sykemeldt fra studiene mine og jobber kun 30%, deilig huh? Jeg kjeder meg veldig, og føler jeg trenger noe å bruke tida mi på, men hva? Hver dag er et slit for å i et hele tatt stå opp, og de dagene jeg føler meg bra holder jeg på å kjede meg ihjel. Har gitt meg selv et år til å virkelig kjempe med nebb og klør for å være i livet, for å ha det bra og for å ønske å leve. Hva ville dere gjort det året her for å få livet på rett kjør?
Avatar

Depresjon

sep 17 2017 - 18:02
Hei

Så trist at du sliter så mye med tilbakevendende depresjoner. Jeg er 33år og sliter blant annet med det jeg også.

Fordelen din er at du er ung. Er det noe du alltid har drømt om å gjøre? Eller lære? Er det noen hobbyer du kunne satt deg inn i? Eller et sted du kunne reise til?

Vet det ikke er lett når man er deprimert....

Kan anbefale kid kurs. Kurs i depresjoner mestring. De fleste kommuner har dette. Da møter du flere i samme situasjon. Jeg har selv tatt kurset. Og det hjalp meg på det tidspunktet.

Veldig bra at du VIL kjempe!!! Og at du jobber 30 prosent. Alt som aktiviserer er BRA. Gå turer yoga og eller meditasjon skal visst også være fint mot depresjoner.

Jeg håper du virkelig kommer deg ordentlig ut av depresjonene. Kanskje en eller annen behandlingsform kunne vært med på å hjelpe. Som traume behandling eller psykomotorisk fysioterapi.

Masse lykke til videre.

Vh Nienna83
Til forsiden