Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Hvordan gjør jeg det

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Hvordan gjør jeg det

juli 18 2023 - 22:58
Hvordan avslutter jeg livet mitt uten at de som er igjen må håndtere gjeld og papirer? Jeg vil at alt skal være på stell og vil ikke at noen av mine nærmeste skal få innsyn i mine affærer. Finnes det en måte å unngå dette?
Avatar

Re: Hvordan gjør jeg det

juli 19 2023 - 22:59
Hei,

Jeg skjønner godt hva du mener med spørsmålet ditt og at du ikke vil at de som ville blitt igjen etter et selvmord skal få ekstra ting å ordne opp i. Jeg har selv hatt perioder hvor jeg hadde selvmordstanker men ikke ville la familien min sitte igjen med utgiftene til begravelse etc.

Jeg kjenner ikke deg eller din historie og hvorfor du tenker å avslutte livet ditt, men jeg håper så inderlig at du kan få hjelpen du trenger og at du ikke gjør alvor ut av planene dine...Jeg tenker på deg og håper du kan se en annen utvei enn noe så permanent som døden xxx

Til forsiden