Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Hvordan gi litt mer F***

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Hvordan gi litt mer F***

nov 18 2020 - 17:19
Hei, meg igjen, nye å gamle problemer om hverandre. Tittelen er et sitat fra Per Fuggeli, som mente en god oppskrift er å gi mer faen.

For meg er dette veldig vanskelig, og jeg graver meg lengre og lenge ned mentalt. Har slitt med helseangst i flere år. Dette er nå under kontroll, eller helt borte. Har slitt med fremtids angst mtp økonomi, jobb, sykdom osv. Og når jeg ikke sliter med egne ting, så tar jeg faen meg på meg andres lidelse og problemer. Tar de på meg så mye at dagen og natta brukes til grubling og stress.

Nå (siste månedene) er det fortiden jeg har begynt å gruble over. Ting som skjedde i fylla som jeg har vage minner om, fordi man var full og det er 15 år siden. Har aldri tenkt at jeg har gjort noe galt, rent juridisk, bare skammer meg, og håper ikke menneskene ble såret eller lei seg. Har kontaktet noen av disse personene og hørt hva de tenker om det som skjedde. Ingen skade skjedd sier de. Men hvorfor får jeg ikke fred? Skal jeg oppsøke alle jeg har rota med og snu hver stein.?

Hjelp
Avatar

Gi litt f***

nov 18 2020 - 19:09
Takk for veldig godt svar. Har lest og hørt litt om denne tilnærmingen, men du formulerte det utrolig bra.

Disse «hendelsene» har jo ligget i bero i 15 år, ikke brukt et sekund på å tenke på det. Har bare dukket opp nå, sikkert fordi jeg er eldre enn jeg var, og mer «moralsk».

Igjen, takk:).
Avatar

jo da

nov 19 2020 - 00:06
meget bra av trondheim
og husk gabriel scotts vise ord:
makten over andre er intet
makten over seg selv er alt!
håper ting bedrer seg ;)
Avatar

Gi litt mer f***

nov 19 2020 - 11:15
Hjernen min sier jeg skal finne nummeret til en jente jeg rota med(for 15 år siden) og høre om det som skjedde var greit.

Vet ikke hva hun heter engang, men kjenner en som kjente henne.

Skal jeg overstyre hjernen og la være? Jenter sier vel ifra der og da eller rett etterpå om ting er greit eller ikke?

Det jeg husker fra situasjonen er at hennes far var sint, og at vi aldri rakk å få av alle klær, og at det ble med berøring og «roting». Tror også hun hadde mensen.

Dette høres nok litt sprøtt ut men jeg tenker mye på det. Og det har jeg gjort med andre liknende hendelser, og kontaktet damer og hørt hva de syntes om det som skjedde. Heldigvis har ingen noen vondt å si.
Avatar

Hmm

nov 19 2020 - 11:59
Vet du hvordan mister du noe verdifullt i livet som betyr alt for deg og faller i sorg og havner i depresjon da kan jeg love deg at du kommer til å gi mer F i alt rundt deg.Ingenting kommer til å eksistere.Du kommer til å havne i så stor depresjon og tomhet at du kommer til å gi F.
Avatar

Hmm

nov 19 2020 - 12:08
Jaha. Så kanskje jeg nå leter etter ting å bekymre meg for? Fordi jeg ikke har en egentlig god nok grunn? Feks helseangst hadde jeg i flere år. Og depresjon i forhold til økonomi og familie problemer.

Noen sier jeg har for mye samvittighet og empati. Er det fordi testosteronet går ned?
Avatar

Hei

nov 19 2020 - 12:39
Vel empatien blir mer og mer borte og når man mister noen.Du blir fullstendig likegyldig på vei i en sort hull dras du mer og mer ned og ser hvor ubetydelige ting kan være økonomi og bekymringer for helsa alt blir borte når man opplever Tap av viktige mennesker vel da blir man likegyldig til andre.ganske skummelt faktisk.
Avatar

MRS freak- gi litt mer f

nov 19 2020 - 12:47
Det hjelper meg ikke at jeg vil gi f og få mindre empati, hvis jeg mister en person som står meg nær. Så du svarer egentlig på noe annet en mitt problem:)

Håper ikke jeg opplever det du skriver om. Ønsker deg all mulig lykke og bedring selvom du har mistet noen som står deg nær.

Avatar

Trondheim 2020

nov 19 2020 - 12:49
Skal gjøre mitt beste. Har allerede tøyd grensene, har kone og barn, og dumt hvis de finner ut at jeg kontakter andre damer..

Takk.
Avatar

Hmm

nov 19 2020 - 13:23
LIbra det håper jeg for din del også at du ikke mister for tro meg du synker i ett hull men ja du blir fullstendig likegyldig til andre mennesker.Du gir F i alt men når så er sagt det jeg opplevde nå kommer alle til å oppleve du også men noen opplever tidligere enn andre.Life is life.
Avatar

Trondheim 2020

nov 21 2020 - 11:44
Hei igjen. Sendte deg en melding. Var noe jeg lurte på litt utenfor tråden
Til forsiden