Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Hvordan finne håp?

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Hvordan finne håp?

feb 23 2018 - 18:54
Ja, hvordan skal man klare å finne håp for fremtiden når alt er svart? Når ingenting gir deg et lite hint av glede. Når man ikke lengre ser frem til noe som helst.

Vet ikke helt hvor jeg vil med dette, men janei... jeg har gitt opp..
Avatar

Re: Hvordan finne håp?

feb 23 2018 - 20:28
Gjør noe du liker, om du ikke vet hva det er, gjør noe du likte før.

Man lager seg ting å se fram til. Framtiden kan virke svart, men hva om en time? Kanskje skal du spise middag da eller se på en film? Så i morgen, kanskje skal du møte noen eller gjøre noe da? Så om en uke, en måned et år.

Kort ned horisonten din og lev livet nå, finn gleder i de små ting. Vi drømmer stort, men lever smått. Mitt liv er ikke slik jeg drømmer om at det skal være, men jeg setter pris på det allikevel.

Nå gleder jeg meg til duften av nytraktet kaffe, det er først i morgen tidlig.


Avatar

Sett en ny kurs

feb 25 2018 - 23:17
Vet ikke hvor mange ganger daglig jeg tenker det samme som deg. Ting er kjedelig, ting er deprimerende, er ingen fremtid å se fram til. Så jeg skaper forrandringer for meg selv, siden det er jeg som bestemmer min fremtid, likså det er du som bestemmer din. Så om fremtiden er svart, sett ny kurs i dag, hva har du egentlig å tape når det du går imot likevell er noe dritt?
Avatar

Re: Hvordan finne håp?

feb 26 2018 - 17:57
men hvordan skal man klare å se forbi den svarte massen som har slukt meg? Finne noen mål osv.. alt jeg kan komme på, klarer jeg å gjøre til noe negativt før jeg i det hele tatt har klart å sukke... Jeg vet det i ettertid og nå at jeg svartmaler det selv, men når det først er svartmala så er det mala med vannfast farge virker det som for tiden.
Avatar

Re: Hvordan finne håp?

feb 26 2018 - 17:57
takk for svar forresten! :)
Avatar

Re: Hvordan finne håp?

feb 26 2018 - 18:20
Hm.... vil du beskrive det som en mangel på en gnist i hverdagen for å ville starte noe, og hvis en først starter virker det uansett meningsløst etter en stund? Hvis så, har det du starter med noe rot i det fremtidige? Altså som om du prøver å oppnå noe?
Avatar

Re: Hvordan finne håp?

feb 26 2018 - 18:35
jeg kan ligge i 7 timer for å klare å motivere meg til å dusje liksom.. like lenge for å klare å få i meg noe mat.. så vet liksom ikke hvordan jeg skal klare å finne noe som går lengre en dagen i dag på en måte..

jeg har i alle år kunne tenkt meg å lære meg å spille gitar for eksempel, men det har jeg ikke selvtillit til å prøve en gang. Får panikk om noen plasserer en gitar i fanget mitt for å prøve å lære meg.
Avatar

Re: Hvordan finne håp?

feb 26 2018 - 18:48
Gitar ja. Spiller det litt selv, men husker det var VELDIG demotiverende (og fysisk vondt) i starten. Men trur det er selvtilliten din som bør gjøres noe med. Det kommer ofte av en følelse av manko på mestring. Er det noe du syns du kan veldig godt?
Avatar

Re: Hvordan finne håp?

feb 26 2018 - 19:05
en racer på å strikke :P
Avatar

Re: Hvordan finne håp?

feb 26 2018 - 19:26
Strikking ja, :P! Sku ha lært meg det selv en gang, hehe. Får bli når ej blir pensjonist XD. Men strikking går nå vell over lengre tid, eller er du lei av strikkinga også? Er noe som ikke stemmer helt her... Gratulere med dagen forresten!
Avatar

Re: Hvordan finne håp?

feb 26 2018 - 19:35
møkklei.. har ikke strikka siden jeg strikka siste julegaven i desember, gir ikke noe glede lengre.

tusen takk! :)
Avatar

Re: Hvordan finne håp?

feb 26 2018 - 19:49
Høres mest ut som du har måttet oppvarte deg selv over lengre tid. Er det ingenting å finne på med venner, eller noen fritidsaktiviteter i nærheten?
Avatar

Re: Hvordan finne håp?

feb 26 2018 - 20:04
Venner har jeg ikke, hadde ei... men h*n viste seg til å ikke kunne stole på og jeg var bare bra nok når ingen andre kunne underholde h*n..

Ellers faller jeg utenfor det meste. ikke studerer jeg, ikke jobber jeg,, Så de "normale" arenaene for å skaffe seg venner er utelukket.
Avatar

Re: Hvordan finne håp?

feb 26 2018 - 22:50
Sendte deg en venneforespørsel. Så får du velge hva du vil selv :-)
Til forsiden