Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Hvordan ble livet sånn.

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Hvordan ble livet sånn.

des 26 2015 - 22:54
Heisann .. Dagen idag har bare vært kaos.. Angst og depresjoner.. Kjempe tung dag. Gråter gjemmer meg..Gråten kommer uten grunn. Har barnebarn på besøk hun har som regel holdt meg i sjakk idag gikk ikke det, føleser sliter og drar men får ingen sammenheng på noe.. Dårlig til å ordlegge meg dessverre men fant mye her som er meg..Kan referere til Nemi med ett dikt som heter "Livet er for tøft for min kropp". Klarer ikke si så masse til familien heller.. Kona ser meg jo men jeg gjemmer meg, samme for min datter....Vil ikke dø men vil ikke leve heller..Som så mange andre føler jeg meg ensom og alene, er egentlig ikke det men. Alle forstår tror dem .. Kommentarer som Skjerp deg , ta deg sammen , slutt med det tullet....Håper noen bare sier noen ord , tror det hjelper bare få skrevet noe jeg.. Kona gråter også pga meg og dvs at da er jeg en belastning for henne...
Avatar

Hei :)

des 26 2015 - 23:06
Jeg syns det er så flott at du tør å gråte! Er det ting fra fortiden som hjemsøker deg? Eller er det tanken på en grusom og meningsløs framtid?
Avatar

Re: Hvordan ble livet sånn.

des 26 2015 - 23:23
Er nok av ting fra fortiden men også da meningsløs framtid, det er så masse som jeg ikke får satt ord på.. Takk for at du tok deg tid til meg ..
Avatar

Hei

des 27 2015 - 22:32
Jeg kjenner meg igjen, og jeg vil du skal vite at jeg har deg i tankene mine og du er ikke alene. De sier livet er fullt av opp og nedturer. Men iblant kunne det vært flere oppturer, genuine og langvarige oppturer.
Jeg tror jula gjør noe med oss alle. Jeg håper det går bra med deg, fortsett å skriv. Du ordlegger deg godt nok for oss til å forstå :)
Til forsiden