Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Hvor lenge til klarer jeg...

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Hvor lenge til klarer jeg...

jan 5 2020 - 12:44
Hver dag i 20 år har jeg møtt mitt eget speilbilde og hatet det jeg ser. Hver kveld i 20 år har jeg håpet at i morgen så blir det kanskje bedre, men hver dag i 20 år har jeg blitt like skuffet. Men jeg har fortsatt håp selv om det begynner å føles som om det kanskje ikke er så mye igjen. For jeg vet at uten håpet og troen vil jeg gå til grunne. Noen dager tenker jeg at det hadde vært så utrolig deilig, å bare gi opp alt og forlate denne verden. Så deilig å aldri se det stygge trynet mitt igjen. Slippe å grue meg hver dag til å gå ut blant folk. Jeg vet det aldri blir bedre, men jeg må prøve å overbevise meg selv om at det finnes et lite håp, for jeg må holde meg i livet for barna mine.
Avatar

Re: Hvor lenge til klarer jeg...

jan 6 2020 - 12:31
Hei@Anja1976!

Du må ikke være så hard mot deg selv. Jeg synes at du skal vite at du er mer enn bra nok sånn som du er og at du bør rendyrke den positive energien i livet ditt. Jeg er helst sikker på at du er en tipp topp mamma og at du har en haug med andre gode egenskaper. Ikke la selvfølelsen gi deg en klump i magen, men ha fokus på å være den beste utgaven av deg selv ovenfor de menneskene i livet ditt som du setter pris på. Mennesker som ikke tilføre deg positiv energi, må du kvitte deg med:)
Uten å virke helt utpå, så synes jeg det ligger mye vakkert i uttrykket til Ari Behn: '' Hver dag er en fest og du er et smykke''. Tenk på det og vær snill mot deg selv:)
Avatar

Petterpan

jan 6 2020 - 17:31
Takk for fine ord.
Avatar

2 viktige poeng

jan 9 2020 - 02:57
1
en overlege ved lier sykehus sa
det vil aldri være det beste for et barn å bli forlatt
2
jesus sier
vi skal elske vår neste som vi elsker oss selv
ja i det ligger det altså
en forutsetning om å elske oss selv

masse varme klemmer ;)
Til forsiden