Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Hvor går grensa for å be om hjelp?

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Hvor går grensa for å be om hjelp?

nov 4 2019 - 00:03
Og hva skal man be om? Vil jo ikke ha noe med noen å gjøre. Men vet jeg ikke er frisk nå. Har der ikke hatt bra den siste uka. Går på medisiner, et sykemeldt.. går til psykolog... Osv. Har klatra sakte men sikker opp noen trinn i trappa, men siste uka har jeg bare falt ned igjen. Helga hår vært tung... Skulle kanskje snakket med noen, fått hjelp... Men orker ikke. Tenker også, er dette ille nok, for å forstyrre andre med "meg "....
Avatar

Re: Hvor går grensa for å be om hjelp?

nov 4 2019 - 12:18
Hvis du føler for å be om hjelp så gjør du det
Avatar

Re: Hvor går grensa for å be om hjelp?

nov 4 2019 - 14:56
Det er ingen grense. Trenger man hjelp, så trenger man hjelp og da er det bare å spørre. Ingen problemer er for små eller store til å be om råd.
Avatar

Re: Hvor går grensa for å be om hjelp?

nov 4 2019 - 15:13
Men tenker liksom.... Hvorfor skal jeg plage de med mitt? Hvorfor skal jeg være en belastning for andre? Å hva kan de egentlig hjelpe til med? Vet jo ikke selv hva jeg trenger....
Avatar

Re: Hvor går grensa for å be om hjelp?

nov 4 2019 - 16:07
Hva spesifikt er det du er sykemeldt for? Er du livstrøtt og generelt nedstemt? Hva slags medisiner går du på?

Har du god økonomi? Kanskje en ferie ville hjulpet? :) Bestill deg en flyreise til et sted med sol og varme og vær der en uke eller to, da vil humøret bedre seg.

Men jeg mener ikke å trivialisere. Hvis du føler det er noe du sliter med psykologisk, kan du godt skrive om det her, så kan jeg og andre prøve å hjelpe deg å tyde det.
Til forsiden