Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Hvor få hjelp?

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Hvor få hjelp?

okt 11 2015 - 16:59
Er inne i en alvorlig depresjon, kommer meg så vidt ut av senga og alt er ett ork. Ringte fastlegen å forklarte problemet men de kunne ikke ta meg inn. Forklarer da at jeg er bekymret for meg selv men får bare beskjed om å ringe tilbake 2 dager senere for å høre om de kan se meg da. Ringer igjen som avtalt å får da beskjed om at depresjon ikke er akutt og at det blir "feil" å bruke en av akuttimene på meg. Hun presterer å si at dette burde jeg bestilt time til på forhånd
Avatar

Re: Hvor få hjelp?

okt 11 2015 - 19:51
Uforstanden i helse Norge er noen ganger ufattelig.
Jeg tror flere har lavterskel eller akuttteam på DPS, så det er et tips å ringe der.
Kan godt prøve å finne det ut for deg om du ikke makter, om du sier kommunen. Bare send meg venneforespørsel om du vil det.
Avatar

Absurd.

okt 11 2015 - 21:46
Det er... uforstålig. Noe grunnleggende galt med norsk helsevesen. Man lurer jo på iblant hva man egentlig skatter til i dette landet. Virker som at pengene ikke kommer norges egne innbyggere til gode når dem trenger hjelp.

Bare hold ut, vær så snill. Og slå neven i bordet og be dem fikse noe. ingen som kan hjelpe deg frem i systemet?
Avatar

Re: Hvor få hjelp?

okt 15 2015 - 23:27
Jeg opplevde noe av det samme. Ble ikke tatt alvorlig av den jeg snakket med.

Men jeg var såpass heldig at jeg var i Oslo den dagen jeg fant ut at jeg ikke trenger å være til lenger, og havnet til slutt på psykiatrisk legevakt. De har en akuttjeneste og er tilgjengelig på døgnåpen telefon 23 48 70 90. Jeg fikk en liten brosjyre derfra som jeg alltid har med meg.

Fikk fantastisk hjelp der.
Til forsiden