Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Hver dag er et ork

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Hver dag er et ork

jan 16 2020 - 19:25
Hver dag er et ork. Føler mest negative ting som skjer og at ting ikke går fremover. Sliter veldig mye med selvmordstanker.Tenkt tanken på at jeg sliter sånn med selvmordstanker så dør jeg snart og da kommer sykebilen å henter meg etter selvmordsforsøk. Det som gjør meg veldig deprimert at jeg nesten ikke hører nesten ikke noe fra noen. Det er bare mine foreldre som jeg bor midlertidig hos som ser meg. Det er som at jeg ikke føler meg noe verdt i det hele tatt og da tenker jeg på at jeg bare vil dø. Tenker da får venner og familie sørge da over at jeg er dø. Føler jeg snart ikke orker mere av dette livet. Tenkte tanken på at jeg bare vil dø så kan jeg vell få lov til det. Er så vondt å lide når jeg har det sånn som dette. Det som startet med at jeg fikk det vondt var etter bruddet ifjor mars. Når det var slutt så har jeg følt at ingen venner bryr seg og tar kontakt. Har støttekontakt også. Han forstår seg tydeligvis ikke på hvordan det er å føle seg alene og ensom. Sa til han at jeg er så trist av å være alene og ensom. Da sa han tilbake er så glad for at jeg slipper å ha det sånn. Følte det var veldig sårt. Prøvde å snakke med han om det og da sa han da kan jeg ikke være åpen og ærlig med deg når du reagerer sånn. Ikke noe beklagelse om det han hadde sagt. Bare jeg kan være hard og være dønn ærlig eller noe sånt sa han. Følte at når han sa det at det blir litt som å si jeg er frisk og har det bra og glad jeg ikke har det problemet med å være alene som du. Veldig nedlatende. Også sa han at siden det er ikke sikkert han får ha meg så mye til pga vet ikke hvor langt vedtak jeg får: er ikke så farlig om jeg mister deg pga får jo ny en. Vi har jo vært med hverandre 4 timer i uka i 1 år så får jo et godt forhold. Da reagerte jeg på det også og sa da er det bare å bytte da. Er du ikke glad for å ha meg sa jeg til. Jo sa han men,han hadde fått beskjed om at at han ikke kunne ha et for nært forhold til meg pga sjefens hans hadde sagt det skal bare ha et moderat forhold til brukerne sine men,veldig sårende for det at han sier sånt til meg... Var hos legen for ikke så lenge siden og han skrev ut Cipralex for selvmordstanker. Kanskje jeg bør begynne på det for å gi det en sjanse. Hørt man kan få mere selvmordstanker av det men,er jo individuelt fra person til person har jeg hørt. Skal også få vernepleier 1 dag i uka til og begynne med. Også skal til dps i slutten av januar. Håper det skjer noe snart pga føler at jeg snart ikke orker mere av dette livet....
Avatar

Hei

aug 9 2020 - 20:50
Veldig trist du har det slik.ensomhet er vondt.kjenner alt til selvmordstanker.lenge å vente helt til januar.når det gjelder støttekontakten så tror jeg han mener at du har det så ensomt at han er glad han ikke er i dine sko.den kommentaren da får han bare en ny bruker den var stygg og det med å være dønn ærlig.du er veldig sårbar og sliter du blir fort krenket da.det høres ut at kjemien ikke er helt der.en av mine støttekontakter ble min vennine.når hun sluttet som støttekontakt beholdt vi kontakt som venner og det er jeg kjempe glad for.vi fikk så fort god kjemi.men den andre mente jeg hadde for tung problematikk og hadde ikke mer energi.hun valgte å slutte som støttekontakten min og det var forferdelig jeg sendte stygge meldinger for jeg var så trist og lei meg.nå venter jeg på ny støttekontakt.kjemi betyr alt.og du er klar over at de kan lete etter en ny til deg.en som passer bedre for deg.det at dem sier man skal ikke ha for nær relasjon det er tull.alltid når det er relasjoner så blir det nært,det er mennesker i mellom.det er umulig å ikke bli engasjert.jeg håper du finner ut av dette og når du blir så fortvilet og irritert over tid da er det kanskje best komunen søker etter en ny støttekontakt til deg.
Til forsiden