Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Hva skjer med meg....

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Hva skjer med meg....

juni 4 2017 - 18:52
Jeg vet ikke hva jeg skal gjøre.. Siden jeg var sann cirka 8 år (er 15 no) har jeg slete med negative tanker om meg selv. Det er som en stemme inne i hodet mitt som bare er der for å ødelegge, og snakke meg ned. Noen ganger er den sterkere enn andre ganger. Ofte blir den stemmen så høg at det ikke går ann å ignorere den og jeg får det jeg har kalt sammenbrudd. Jeg ligger og griner, alt blir som en eneste tåke, jeg får lyst til å slå til noe, skade meg selv og av og til vil jeg bare forsvinne. Jeg synest at døden virker litt skummel, men jeg skulle ønske at jeg aldri var født...
Og noen ganger, på skolen og andre plasser bare soner jeg ut. Det er som om hodet mitt er en annen plass en kroppen men jeg kan ikke se meg selv.
Og jeg har av og til vanskeligheter med å konsentrere meg.

Det siste året (kanskje mer) har det bare blitt verre. Det skjer oftere og jeg har begynt å skade meg selv. Har vurdert å snakke med noen om det, men synest at det høres så dramatisk ut når jeg forteller hvordan jeg føler det, så jeg har latt vere.
Avatar

Re: Hva skjer med meg....

juni 4 2017 - 20:50
Kjenner meg igjen. Jeg er 19, og har hele livet hatt slike sammenbrudd som du beskriver, der jeg har hylskreket i timesvis helt til kroppen ikke greier mer. Jeg har også slitt mye med negative tanker de siste årene som har gjort ting veldig vanskelig. Det er utrolig vondt, og ikke noe jeg unner noen å oppleve. Du er i hvert fall ikke alene!

Det jeg vil anbefale er å oppsøke helsesøster på skolen om du ønsker å snakke om det med noen. Om det ikke er nok, kan hun hjelpe deg med å finne videre hjelp. Hun er helt sikkert vant til å høre slike ting, så det vil nok ikke være dramatisk. Hun har også taushetsplikt, men det er et skille for 15- og 16-åringer. Jeg vet ikke hvor mye du ønsker å involvere foreldrene dine, men når du fyller 16 så tror jeg taushetsplikten ikke kan brytes med mindre det er fare for liv og helse. Så det er strengere når du fyller 16. Håper du finner ut av ting!
Til forsiden