Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Hva skal man gjøre når man har gitt opp alt?

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Hva skal man gjøre når man har gitt opp alt?

mars 17 2020 - 10:51
Hva gjør man når man føler at man har gitt opp livet og ikke orker mer. Når man ikke lenger ser frem til noen ting og har tanker som trenger seg på hele tiden, som ingen andre forstår. Når man bare ligger i senga og ikke får sove og ønsker at man var dø. Er så sliten. Vet ikke helt hvor jeg vil med dette, men er det noen som har noen råd?

gutt 15
Avatar

Re: Hva skal man gjøre når man har gitt opp alt?

mars 17 2020 - 11:35
Her har jeg vert mange ganger. Første gangene var de verste. Det tok litt tid men jeg fant ut at jeg hadde så mye å se frem til men jeg klarte det bare ikke når jeg var ung å hadda mange mørke tanker.
Jeg følte selv at jeg ikke hørte til her å at jeg burde vert en annen plass. Jeg var sliten å hadde tankekjør hele tia. Hode holdte på å eksplodere på grunn av at jeg overtenkte alt, tok alt i verste mening å var negativ om alt. Jeg så ingen fremtid.

MEN!!! Jeg ble sparka ut i verden av en psykolog. Ja jeg gikk å snakket med noen. Det var skummelt å jeg hadde ikke lyst i det hele tatt til å snakke med han. Men han ga seg ikke. Han viste eg trengte han men eg viste det bare ikke selv.

Jeg hadde snakket med legen om å få snakke med noen om tankene. Psykolog, Kommunens Psyk kriseteam. eventuelt ring hjelpetelefonen 116 123. For det å sitte aleine med tankene kan være tøft. Jeg lover deg. Det er så mye å se frem til. Du ser det bare ikke enda for de mørke tankene er i veien. Men det fins en vei ut av det :)
Avatar

Hei

mars 19 2020 - 01:03
Du ser ikke fremtiden fordi du har det veldig vanskelig nå. Men fremtiden kan være veldig bra og eneste måte å sjekke det på er å leve vidre. Hvis du komme til å føle deg veldig dårlig.. og vil du snakke med noen så skriv til meg, jeg kan gi deg min mobilnumer.
Avatar

Re: Hva skal man gjøre når man har gitt opp alt?

mars 19 2020 - 09:55
tusen takk for svar. det hjelper litt å vite at jeg ikke er alene om å føle det sånn. jeg går egentlig til psykolog fra før av, men får ikke tak i henne nå i denne tiden. så jeg får vel bare vente å se om det blir bedre etter hvert, men jeg vet ikke helt..tror det bare blir verre for hver dag som går
Til forsiden