Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Hva skal jeg gjøre?

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Hva skal jeg gjøre?

des 30 2016 - 18:58
Jeg klarer ikke slutte å tenke på selvmord. Jeg vet at jeg ikke kan gjøre det, at det ville ødelegge menneskene jeg er glad i. Samtidig føler jeg at den følelsen glir gradvis vekk, og jeg vet ikke hva jeg kommer til å gjøre om den forsvinner helt.

Jeg hater at jeg har mennesker som bryr seg om meg, for jeg orker virkelig ikke mer. Har gått til psykolog i snart 5 år, og vært deprimert i minst 11. Det går ikke over, og jeg er så lei. Jeg vet ikke hva jeg skal gjøre, sitter her helt handlingslammet med en indre krangel om jeg skal oppleve 2017 eller ikke.
Avatar

Livet er tøft....

des 31 2016 - 03:03
Hei kjære deg.

Depresjoner er et helvete. Prøv å holde ut. Er det en eller flere behandlingsformer du kunne tenke deg å prøve? Jeg sliter mye med depresjoner selv. Over år. Tilbakevendende. Har hatt selvmordstanker selv. Ikke lenge siden heller. Det er aldri løsningen tenker jeg.

Hva med å reise jorda rundt? Eller noe helt annet i år 2017? Jeg håper du får tilbake din sanne indre glede i løpet av neste år. HOLD UT!!!

Avatar

takk!

des 31 2016 - 05:28
Av behandlingsformer har jeg forsøkt flere antideppresiva og andre greier jeg ikke engang vet hva var for noe. Er på min fjerde psykolig nå, og har også snakket med helsesøster tidligere.

Jeg prøvde meg på kurs i depresjonsmestring, og nå går jeg i gruppeterapi ved siden av individuelle samtaler. Jeg også har sånn "tilbakevendende deppresiv lidelse", ved siden av sosial angst og engstelig unnvikende personlighetsforstyrrelse. Jeg fikk gavekort på flybillett til jul, men når jeg satt å så på flybilletter til forskjellige steder innså jeg at det er ingen steder jeg vil dra. Huff, jeg hater at jeg høres så ufattelig negativ ut, men jeg har virkelig ikke en positiv tanke til overs i hodet.
Avatar

Det er vanskelig

des 31 2016 - 17:57
Jeg har ikke hverken trøst eller moral å komme med. Jeg vil bare si at du ikke er alene om å ha det sånn. Noen ganger må man gjennom utallige psykologer og terapeuter før plutselig den rette dukker opp. DEN som forstår tankene dine og som klarer å komme inn til deg og derfra gi deg de redskapene du trenger for å endre tankemåten og dermed klare å se deg selv og verden på en helt annen måte. Beklager hvis jeg høres ut som jeg er blitt medlem av en sekt eller noe...hehe, det er jeg ikke altså. Jeg møtte bare rette terapeuten for 2 år siden, og hun endret hele livet mitt. Det vil ikke si at livet mitt nå er uten depresjon og angst...men jeg håndterer det på en helt annen måte enn før. De små tingene gir meg faktisk glede, jeg har fått tilbake litt troen på meg selv.

Hvis du sitter alene i kveld og vil chatte med noen så er jeg her :-)
Avatar

Re: Hva skal jeg gjøre?

jan 2 2017 - 00:43
Jeg er så uendelig takknemmelig for at dere har tatt dere tid til å svare. Noen ganger trenger jeg bare å vite at jeg ikke er alene tror jeg! Jeg skal hvertfall holde ut til jeg møter psykologen igjen, så får jeg være så ærlig jeg klarer med henne om disse tankene og se hvor det fører meg.
Avatar

Re: Hva skal jeg gjøre?

jan 2 2017 - 13:43
Det er så fint å lese kommentarene fra dere fine, sterke mennesker :)

Jeg også tenker som deg, feelinggrowntoolarge, at jeg ikke vil utsette familien for noe sånt. Tenker på niesene mine, og min gamle mor. Bruker dem som ankere, som holder meg fast og ikke lar meg drive avgårde.

Iblant klarer jeg også å holde fast ved en slags nysgjerrighet, en lyst til å se hva jeg kan få til med livet mitt, om jeg kommer meg ovenpå igjen :)

Noen finner ut av det og klarer å snu det. Se bare på AlenemammaM, som bringer litt solgløtt gjennom skylaget :) Du også kan få til det. Hold ut.
Avatar

ikke gi opp

jan 3 2017 - 22:46
Ja, jeg er enig med de andre her som skriver at du ikke må gi opp. Og jeg synes det er fint at vi som er her inne på dette foraet kan prøve å hjelpe hverandre på forskjellig vis.Jeg tenker også at det er hjelp til selvhjelp. Nå er jeg faktisk misunnelig på et par av dere som har godt forhold til familien, for det har ikke jeg. Det er også noe å bygge på, noe man kan være takknemlig for.
Til forsiden