Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Hva skal jeg gjøre?

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Hva skal jeg gjøre?

okt 12 2016 - 00:54
Føler depresjonen har brukt god tid på å komme, flere måneder. Jeg visste at det kom, prøvde bare å holde hodet over vannet. Nå etter sommeren har det sagt stopp. Mannet meg opp og kom meg til fastlegen. Der fikk jeg beskjed om å ta kontakt med studentskipnadens psykolog, fylle ut et sånn skjema (Madrs) og komme tilbake om 2 uker. Fikk score på 25 på testen som vil si at jeg trenger behandling. Skulle møte med SiT sin psykolog i dag, men vedkommende hadde blitt syk og avlyste. De foreslo at jeg tok kontakt med ambulant akutt team, men det er jo ikke så akutt. Men jeg vil bare ha noen å snakke med, men det blir liksom ikke. Det er ikke bare bare å få samtaler og det man trenger. Har vært deprimert flere ganger tidligere, men trodde jeg hadde funnet en måte å holde det i sjakk på. Nå husker jeg ikke sist jeg var i forelesning eller åpnet en bok. Jeg prioriterer obligatoriske semesteroppgaver og ser mørkt på eksamenstiden.

Hva skal jeg gjøre?
Avatar

Hmm! Leit!

okt 12 2016 - 19:05
Fikk du ikke henvisning til psykolog. Det finnes en oversikt over psykologer du kan kontakte hvis du har henvisning. Det tar litt tid å finne den rette psykologen. Men tror det er vært det.
Lykke til!
Avatar

Re: Hva skal jeg gjøre?

okt 12 2016 - 23:42
Nei, fikk bare beskjed om å ta kontakt med Sit først, også skulle jeg komme til legen om 14 dager. Grunnen er vel at det er sykt lang ventetid hos psykolog. En av grunnene til at jeg egentlig ikke orket å ta kontakt med lege da man egentlig ikke får hjelp når man trenger det.

Så ja. Får vel bite tenna sammen å prøve å leve hvert fall.
Til forsiden