Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Hva kommer til å skje nå?

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Hva kommer til å skje nå?

jan 11 2017 - 04:47
Jeg har knapt vært oppe av sengen de siste tre/fire ukene, ingenting gir mening lengre og jeg føler meg ulykkelig. Maten har blitt et problem fordi jeg blir kvalm bare å tenke på mat og kvalmen blir bare enda værre om jeg presser i meg litt mat. Hater dette.
Tankegangen begynner å bli destruktiv, jeg vil ikke leve mer. Planen er å stikke av til en storby og gjøre meg ferdig der. Jeg vil ikke mer, klarer ikke og er utslitt. Ser null grunn til å fortsette, altså jeg ser at det er "feil" å tenke/planlegge slik men jeg klarer ikke mer nå. Føler meg ferdig. Ulempen er at jeg bor hjemme enda så vet ikke hvilken unnskyldning jeg skal bruke for å dra bort før de fatter mistanke. Hodet er bare et mørkt kaos som suger energien, motivasjonen, håpet og livslysten ut av kroppen min. Det gjør så vondt å ikke bry seg lengre. Vet ikke hva jeg vil med dette men ja må bare få det ut noen plass i desperasjon for å roe ned kaoset i mørket.

Avatar

hei =)

jan 11 2017 - 05:57
Bortsett fra å ta livet ditt, hva er det du har mest lyst til å gjøre her i livet? Noe som gjør deg glad? Har du drømmer? Liker du å lese, skrive, være ute i naturen? er du glad i dyr? Og hva gjør deg sint? Få det ut, bli sint..Er det noe som engasjerer deg? Kanskje trenger du å reise til ett nytt sted, se nye ting, oppleve noe annet enn det du gjør nå.. :)
Har det skjedd noe som gjør at du føler som du gjør nå?

Det er tøft slik du føler nå, har vært der.. men det er jo bra at du åpner deg opp og får ut noe av tankene dine her =)

Go morgen til deg =)

Avatar

Re: takk for kommentaren

jan 12 2017 - 04:25
Har ingenting i livet som gir meg noen ting, ser ikke norn grunn til å fortsette. Dette har pågått i flere år og jeg er lei og sliten nå.
Har mistet alle interessene mine og lysten til livet. Har ikke håp lengre.
Traumer er vel den utløsende effekten av at det har blitt slik..
Avatar

Hei Synne..

jan 12 2017 - 14:21
Vet etter å ha lest innlegget ditt at du har det jævlig nå, og inne i en forferdelig tøff periode.Hva føler du er mest vanskelig, og hvorfor er det blitt sånn?(vet du det?) Tror du trenger absolutt noen å prate med- ikke holde på alt og alle vonde følelser inni deg! Kan kanskje være lurt prøve snakke ut med lege/psykolog ... Er også litt godt kunne snakke med litt andre som forstår litt- det at du har skrevet inn her kan være en bra start det også! -Kanskje finner du noen prate litt med her innpå også..En ting er sikkert- Selv om du kanskje føler alt er "svart" nå, så er du ikke alene om å ha det sånn. Mange ganger i samfunnet ser det ut til at "alle" lever et så "perfekt" liv...men det er også en del som sliter.. Det er tøft, og er ikke så enkelt som " bare ta seg sammen"- men likevel så må du det...-litt! Grunnen? Du har enda igjen mange år å leve- og det er ofte noen som tross alt er glad i deg! Når du tenker etter så er jeg sikker på at det finnes et par små ting som du setter pris på også- minn deg selv på dem og ikke glem dem! Du skal komme deg gjennom dette! - og når ting endelig føles litt enklere (selv om det ser mørkt ut nå..)-så er du også litt "sterkere" fordi du har klart komme deg gjennom den perioden og vet du har klart gjør det beste ut av det. Du har mange år igjen- og ikke alle er like mørke! Men først..- ikke sitt helt alene med ting som "gnager deg opp"! -Og tenk på de ting du tross alt liker, og de som er glad i deg...Behøver ikke være mange/ mye- ikke det å ha flest som teller. Klem!
Avatar

Re: Hva kommer til å skje nå?

jan 13 2017 - 01:27
Jeg kjenner meg igjen i det å miste interessene sine, og i forlengelsen, seg selv. Når ingenting betyr noe og man ikke evner å motivere seg til noe, er det ikke lett å snu det.

Det er åpenbart, sånn du beskriver hvordan du har det, at du har det tøft. Det er leit å høre. Det er bra at du skriver inn her, rekker ut ei hånd, det er jo positivt. Her er det andre som også har det vanskelig, og det kan jo være en trøst iblant.

For min egen del, prøver jeg å innprente i meg selv at om selvmordstankene begynner å bli mer konkrete, skal jeg si fra om det til lege eller familie eller noen andre som kan trå til. Når man er helt på bunn, tenker man jo gjerne at alt er håpløst og at man vil holde disse tankene hemmelige så ingen skal stoppe en, men samtidig så vet man jo egentlig at det er sykdommen som gjør at det føles sånn, og at det vil snu igjen og bli bedre. Som sagt: det at du skriver inn her er et positivt tegn, i så måte. Håper du har det bedre nå, og at du snakker med noen som kan hjelpe deg, om du fremdeles tenker de samme tankene :)
Avatar

Takk

jan 13 2017 - 05:17
Takk for det dere har skrevet.
Det blir ikke bedre og jeg tenker det samme men med en enda større trang. Jeg har ingen å støtte meg på, ikke vil jeg eller tørr jeg det heller. Det er for seint nå uansett.
Takk en siste gang.
Avatar

noen å støtte seg på...

jan 15 2017 - 11:01
Du sier at du ikke har noen å støtte deg på, men du har oss her inne. Og så sier du at du ikke vil eller tør det heller, og det er antakelig det viktigste. For hvis noen skal forstå deg og støtte deg, så må du fortelle. Men det er ditt valg. Ingen kan vel hindre deg i å ta livet ditt dersom det er det du virkelig vil, og jeg skal ikke dømme deg for det heller. Men jeg tror at det finnes noen som kan og vil støtte deg dersom du forteller mer om hvordan du har det, hva som har skjedd osv.......
Til forsiden