Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Hva gjør jeg nå?

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Hva gjør jeg nå?

feb 22 2018 - 16:55
Akkurat nå er det helt på vippepunktet og klarer ikke å se lyset noen plass. Har vert isolert i 3 måneder nå. Har så lust til å bare prate med noen eller være i selskap med andre folk, men det er absolutt ingen. Alle jeg en gang kjente har bare brukt meg og ville meg aldri noe godt.

Prøver å bli kjent med jenter på nettet men det er ingen som svarer. Jeg var ikke akkurat belønnet med godt utsende, det få som orker å møte meg går det 2 dager så får jeg en melding om at vi ikke passer sammen. Samme gamle visa i alle år. Så har du dem som bare elsker meg som PERSON, men de tenner dessverre ikke på meg. Dem er det verste og mest sårende for de er med helt til de finner noe bedre.

Det er ikke lett når en prøver og prøver og det aldri virker. Jeg har kommet fram til at jeg bare er dømt til å være alene. Totalt ubruklig og en last for resten av verdenen.
Avatar

Hei!

feb 22 2018 - 18:45
Det du beskriver i ditt innlegg høres ikke bra ut. Har du ingen du kan snakke med venn/familie, andre du har tillit til? Et tips kan være at du kontakter fastlegen din og forklarer situasjonen din, evt får henvisning til psykolog. Det er jo viktig at du har noen å støtte deg til i en vanskelig situasjon. Kan bare tenke meg hvor vanskelig det må være å oppleve avvisningen du beskriver i ditt innlegg.

Sånn jeg forstår det er dette innlegget knyttet til kjæresteforhold og ikke vennskap. Synes du det er lettere å knytte vennskap med jenter eller blir du avvist da også? Det at du er en last for samfunnet på grunn av ditt utseende er jo bare noe du føler. Du er jo så mye mer enn hvordan du ser ut :) Du er et menneske med tanker og følelser som fortjener å bli behandlet med respekt uansett hvordan du ser ut. Utseendet er ikke alt her i verden. Du virker som en selvreflektert person og jeg er sikkert på at du har mye godt å komme med. Jeg ønsker deg alt godt og lykke til videre! Håper det ordner seg for deg og at du får hjelp! Bare ikke gi opp
Avatar

Re: Hva gjør jeg nå?

feb 22 2018 - 19:04
Var stort sett innlagd hele sommer i fjor, dem hadde ikke venner på resept sa dem. Fikk et arsenal av piller men de gikk rett i søppla etter 6mnd, ingen effekt. Psykologen endret avtaler før det i det hele tatt hadde startet og sendte meg faktura for jeg ikke hadde møtt opp på det originale datoen som de hadde endret. Jeg har nå ingen interesse av å møte opp for noen som driver med svindel.

Har nå snakket med så mange på både sykehus og dps, eneste diagnosen jeg har fått er uheldig. Ellers ser dem ingenting galt og bare sender meg hjem uten å gi meg så mye som et tips til kveldsmaten.
Avatar

Re: Hva gjør jeg nå?

feb 22 2018 - 21:50
Eriks112: Hvor gammel er du?

"Så har du dem som bare elsker meg som PERSON"

"Totalt ubruklig og en last for resten av verdenen."

Som du ser, den negative påstanden din om deg selv stemmer ikke ;)
Avatar

Re: Hva gjør jeg nå?

feb 22 2018 - 21:57
28,

vel det er ikke så enkelt, og utfallet er noe helt annet en hva det var da. Folk sier mye rart for å få de dem vil ha.
Til forsiden