Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Hva gjør jeg for min deprimerte kjæreste?

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Hva gjør jeg for min deprimerte kjæreste?

juli 22 2019 - 01:17
Hei!
Jeg er en 17 år gammel gutt som er så heldig å få være sammen med verdens flotteste jente. Jeg skal spare dere for alle de klissete detaljene, men jeg vet jeg er heldig. Jeg elsker henne så utrolig mye og hun elsker meg. Vi er perfekte sammen. Jeg vet det er tidlig å tenke på en sånn fremtid sammen, men hun er en person jeg vil gifte meg med.
Men mitt problem er at et par måneder ut i forholdet vårt fikk jeg vite om hennes psykiske problem. Hun hater seg selv og har fortalt meg at hun har vurdert selvmord flere ganger. Jeg vet at hun ble mobbet en del i grunnskolen og ble kalt feit (noe hun absolutt ikke er), stygg og en byrde for verden. Hun har tatt alle disse kommentarene til seg og har åpenbart begynt å tro på alt sammen. Hun forteller meg at hun kan se seg i speilet få lyst til å slå til seg selv, fordi hun mener hun er så stygg. Hun har tidligere også drevet med selvskading.
Hun ser helt vanlig ut, men kaller seg selv feit, men også flat når hun refererer til puppene sine og rumpa si. Jeg er ærlig og ikke partisk når jeg sier at det er feil og at hun har en veldig deilig kropp. Ikke at det egentlig har noe å si, fordi det er personligheten og det nydelige vesenet til jenta mi jeg elsker og som betyr noe. Men selv om det er et tema som ikke burde trengs å bli tatt opp, er dette veldig viktig for henne og plager henne på daglig basis. Hun vil ikke fortelle om dette til noen, heller ikke foreldre. Jeg elsker henne så utrolig mye og vil bare hjelpe henne å forstå hvor utrolig vakker og pen hun er, men føler ikke mine meninger har noe å si, når alle de vonde kommentarene fra fortiden er hogd inn i stein og alltid gjentas inne i hodet hennes. Hva kan jeg gjøre for å få henne til å forstå hvor utrolig vakker hun er, og hvor mye jeg mener det som person og ikke som kjæresten hennes? Igjen, jeg vil bare at hun skal føle seg like bra som jeg gjør med meg. For det fortjener hun <3
Avatar

Hei

juli 22 2019 - 18:30
Så koselig at dere er så glad i hverandre og at det er stor kjærlighet og du må bare fortsette og fortelle henne hvor glad du er i henne og støtte henne men jeg tror ikke du får gjort så mye mer. Det høres ut at hun sliter mye så hva med å prate med henne om å søke hjelp høres ut hun har mye å bearbeide.det er fint hun har deg som støtte sånn sett er hun heldig det du ksn gjøre er å oppmuntre henne til å søke hjelp og det å støtte henne gjennom alt.
Til forsiden