Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Hva gjør jeg

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Hva gjør jeg

okt 28 2016 - 20:40
Jeg er snart 26 år. På papiret vellykket - utdanning, en god jobb, gode venner. Men likevel er alt svart. Mørkt. Jeg vet ikke hvor mye lenger jeg orker dette. Er tilfeldigvis alene hele helga (bor sammen med ei venninne og bestekompis er på reise i helga) og det eneste jeg klarer å tenke på er å ta en overdose medisin sammen med mengder alkohol. Jeg vil ikke egentlig dø - jeg orker bare ikke mer. Hadde jeg kunne tatt en pause fra verden hadde det vært det beste. Jeg vet ikke hva jeg skal gjøre.
Avatar

Re: Hva gjør jeg

okt 28 2016 - 20:42
Kan også nevnes at jeg var tidligere selvskader, kuttet mye for 8-10 år siden. Det har vært gamle arr, noe som ikke har vært en del av "nå-meg". Frem til nå. Det er ferske arr, og ingen vet.
Avatar

Vær så snill, ikke gjør noe dumt.

okt 29 2016 - 10:20
Kan skjønne at du føler det sånn. Spesielt når de du bor med er vekkreist, da kommer tomheten mye sterkere frem. Man kan dessverre ikke ta en pause fra livet, believe me, jeg ønsker det samme veldig ofte! Jeg pleier å bare legge meg i sengen, å ta på en bra serie som får meg vekk fra tankene og sånn at jeg får hvilt meg godt ut. Tenker ikke på noen ting, driter i hva som MÅ gjøres, og slår av telefonen. Du burde ha litt alene tid, å fokusere på deg selv. Høres dumt ut akkurat nå i din situasjon, men det hjelper litt ihvertfall. Ha en tenkepause, og tenk gjennom hva som du tror hadde skjedd hvis du hadde forsvunnet fra oss. Du kan finne en her inne på forumet å snakke med hvis du føler for det, hjelper å lufte tankene litt også.
Jeg håper du tenker litt på dette, før du gjør noe veldig dumt.

Jeg er her, fra Anemone.
Avatar

du er ikke alene, noen bry seg om deg

okt 30 2016 - 17:05
prøve å tenke at det er mange her som er glad i deg , du kan snake med meg hvis du vil.
Til forsiden