Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Hva gjør du når du er i et sort hull og finner ingen vei ut

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Hva gjør du når du er i et sort hull og finner ingen vei ut

okt 16 2019 - 20:49
Hei, jeg sliter veldig mye.. med messed up barndom med en alkoholiker som far og masse drama da jeg var liten, i tillegg mobbing på 2 skoler og masse stress og angst. Jeg finner ingen vei ut av det, det er bare mitt liv og derfor, hvorfor ha et liv i det hele tatt? Hva skal man gjøre? Jeg går på Bup men det hjelper ikke. Når jeg sier det til de på Bup eller de på skolen som man skal snakke med så spør alle « er skuldrene dine lettet nå?» og nei det blir det ikke det er en loop som går om og om igjen og jeg vet ikke annen vei en å ikke leve og bli bedøvd for smerte forevig
Avatar

Hei

okt 16 2019 - 21:08
Jeg syns det er trsist du har det slik men det høres ut du er frustrert over å ikke bli forstått og når du sier at det ikke hjelper på bup sier de er skuldrene lettet.må innrømme rart å si det men de ønsker jo bare å hjelpe.når jeg var yngre var jeg også på bupa og det hjalp men husker lite av det.hva med å vise det du skrev her til behandler på bupa.kunne det vært noe?
Til forsiden