Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Hva er vitsen med å leve i denne verden..?

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Hva er vitsen med å leve i denne verden..?

juni 18 2020 - 03:10
Hva er vitsen med å leve i dette samfunnet?
- Skal man søke jobb for at man er arbeidsledig så står det i hver stillingsannonse at de helst ønsker "superman".
- Trenger man hjelp fra nav så er man nærmest garantert motgang.
- For et år siden var jeg en måned i arbeidspraksis i en obs butikk, men det gikk til helvette pga avd.lederen ble ekstremt kravstor og helt hestkuk..
- Sliter med rygg og nakke som må trenes opp igjen etter arbeidsbelastning. Før pandemien trente jeg ilag med frisklivsentralen, og nå når treningssenteret er oppe igjen så tar de ferie... En tydelig iskald holdning. Å trene alene er jo helt bånn, ensomt og vanskeligere å vite om man trener riktig.
- Har så og si ingen venner og kjenner daglig på ensomhet.
- Ifjor og året før engasjert jeg meg i strandrydding, men også det samarbeidet gikk til helvette da han som er leder i den lille organisasjonen brøt personvernloven (la ut bilde av meg i et sponset innlegg på fb med litt tekst for å reklamere for organisasjonen. Han la ut bilde av meg uten å spørre. Ikke noe av det var greit..).
- Ellers er de fleste ledere og politikere noen jævla kapitalister som ikke vet hvordan det er å være fattig, ikke ha livsgnist eller å ikke være sterk eller dyktig nok..

Uansett hva jeg gjør går det til helvette!
Noen dager frister det bare å ende alt..
Virker som det er opplagt at de svakeste i samfunnet skal falle ifra..
Avatar

Supermann

juni 18 2020 - 13:51
Jeg tror faktisk supermann er det alle ønsker i alle sammenhenger, og også det vi selv ønsker å være. Man ønsker jo det best tenkelige. Når det fremstilles som om livet kan være fint samma hva man sliter med, er det bare rent oppspinn.

Jeg kjenner den følelsen fra arbeidsannonser. Og dating, og alt. Nå er det arbeidsplasser som absolutt er inkluderende, men det fjerner ikke følelsen av å være dårligere enn andre når du har helseproblemer. Og heller ikke fjerner det, det ekstra strevet ved å måtte yte mer. Det er en sterk diskriminering som ligger i selve genetikken, og menneskelige preferanser. Desverre
Til forsiden