Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Hva er dine triggere?

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Hva er dine triggere?

april 13 2018 - 18:09
I det siste har jeg merket at det er visse samtale-temaer som gjør at jeg blir veldig urolig og lei meg. Det kan være alt fra hvordan folk ordlegger seg når de snakker om NAV, depresjon, psykiske lidelser generelt eller om mennesker som er litt annerledes enn det som er sosialt akseptert.
Hva trigger deg? Hva synes du er greit og snakke om og på hvilken måte? Og hva er det man ikke bør snakke om (for sin egen helses skyld?)
Avatar

Re: Hva er dine triggere?

april 13 2018 - 21:47
Jeg har mange triggere.
Noe av problemet, er at jeg er en person som er lett å prate med. Derfor er det mange venner, bekjente og kollegaer som ofte begynner å prate med meg om alt mellom himmel og jord.
Da kan det være samtaler om ting som trigger meg, f.eks kreft, død og andre ting. Jeg viser ikke det direkte der, men inni meg får jeg en utrolig vond følelse.

Jeg liker å hjelpe folk, men det er utrolig vanskelig til tider når man selv er den som faktisk trenger hjelp. Og attpåtil hvis samtale emne går til noe som trigger noe i meg i negativ forstand!

Jeg vet selv ikke helt hvordan jeg skal "håndtere" det, men på en måte tenker jeg at å møte frykten hjelper, og på en annen måte gjøre den kanskje ting vondt verre.

Det som mange kan ta for gitt, og føle noe for kan være et uro moment hos andre. Så hvis jeg er redd for kreft, så kan det være at nabo mannen på bordet ikke er redd for kreft og prater løst om det som det skulle vært luft omtrent.

Jeg har ingen direkte gode råd, men jeg sliter med dette også at diverse samtale emner trigger noe negativt hos meg også.
Avatar

Re: Hva er dine triggere?

juli 24 2018 - 00:16
Et råd jeg vil anbefale til alle som sliter er å ta kontakt med en psykolog. De kan hjelpe dere med å snakke om følelsene deres, og derav hjelpe dere videre i livet.
Til forsiden